Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел

Резултати за

Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел - Внос износ

 1. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието JANKOWSKI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Horhausen, Германия.

 2. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

 3. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Stolberg, Германия.

 4. TECNO IMPIANTI SRL

  Италия

  Предприятието TECNO IMPIANTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на winding machines. Седалището му е в/ъв Valgreghentino, Италия.

 5. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Испания

  Предприятието TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), e Multi-Category, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на wire drawing machine, Cabling machines, extruders, и Coiler. Седалището му е в/ъв Abrera-Barcelona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Унгария

  Предприятието ÁP-TECHNOLOGY KFT, e Производител, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Металургия и черна металургия - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Металургия и черна металургия - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Nyíregyháza, Унгария.

 2. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Австрия

  Предприятието DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Уплътнителни съединения, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, CNC turned parts, c.n.c milling, и Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв Timmersdorf, Австрия.

 3. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Испания

  Предприятието WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на Galvanized Wire. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. TREFILERIA ALISEDA SL

  Испания

  Предприятието TREFILERIA ALISEDA SL, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, wiring, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, ferrous metal barbed wire, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Aliseda-Cáceres, Испания.

 5. WIRECON MACHINERY GMBH

  Германия

  Предприятието WIRECON MACHINERY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на wire drawing machine, и Machine wires. Седалището му е в/ъв Bad Bentheim, Германия.

 1. WEPARTO GMBH

  Швейцария

  Предприятието WEPARTO GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Германия

  Предприятието ARNO FUCHS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Барабани и бобини за кабели, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

 1. CHANGSUNG DIES

  Южна Корея

  Предприятието CHANGSUNG DIES, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten carbide, и tools made of tungsten carbide. Седалището му е в/ъв BUSAN, Южна Корея.

 2. MAFIL

  Франция

  Предприятието MAFIL, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на machine-tools, operator machines, machine tools, и machine tool repairs. Седалището му е в/ъв La Madeleine, Франция.

 3. ZT- ITALY SRL

  Италия

  Предприятието ZT- ITALY SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на coiling machines for wires, metal wire drawing equipment and machinery maintenance, metallic wire drawing systems and machines supplies., и systems and machines for drawing metal wire. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 4. KOCABEY MACHINERY

  Турция

  Предприятието KOCABEY MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на metallic wire drawing systems and machines supplies., и winding wires. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 5. PROMILLS SRL

  Италия

  Предприятието PROMILLS SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

 6. XINSHENG MACHINERY

  Китай

  Предприятието XINSHENG MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за огъване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, cnc bending, и Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 7. MOS ENGINEERING AG

  Швейцария

  Предприятието MOS ENGINEERING AG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Mellingen, Швейцария.

 8. BECK AUTOMATION GMBH

  Германия

  Предприятието BECK AUTOMATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Програмиране и програмни продукти, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, и Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

 1. WPF GMBH

  Германия

  Предприятието WPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пружини. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Egloffstein, Германия.

 2. HKS LUBRICANTS GMBH

  Германия

  Предприятието HKS LUBRICANTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

 3. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Испания

  Предприятието FRASAN WIRE DRAWING DIES, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Miranda De Ebro, Испания.

 4. KODHELI MAKINA

  Турция

  Предприятието KODHELI MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на barbed wire, и metal nails. Седалището му е в/ъв 42050, Турция.

 5. CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH

  Германия

  Предприятието CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH, и работи в сферата на Производство на електрическа енергия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, електротехника, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Промишлено отопление - инсталации и техника, електротехника, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, и Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Седалището му е в/ъв Hofstetten, Германия.

 6. WITECHS

  Холандия

  Предприятието WITECHS, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Освен това развива дейност и в сферата на systems and machines for metal surface treating and finishing, и metal brushing. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

 7. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Германия

  Предприятието DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, електротехника, Производство на електрическа енергия, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, електротехника, Производство на електрическа енергия, и Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 8. USTUN MACHINERY

  Турция

  Предприятието USTUN MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Silivri / Istanbul, Турция.

 9. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Германия

  Предприятието ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Производство на електрическа енергия, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 10. E. ON NETZ GMBH

  Германия

  Предприятието E. ON NETZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, електротехника, Производство на електрическа енергия, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, електротехника, Производство на електрическа енергия, и Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел. Седалището му е в/ъв Bayreuth, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел - Внос износ

Брой резултати

100 Фирми

Категория