• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • боядисване на текстилни тъкани - машини и техника

Резултати за

Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника - Внос износ

 1. CEDIT MACHINERY

  Турция

  Предприятието CEDIT MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Турция

  Предприятието ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Лаборатории - уреди и инструменти, machinery for textile products, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Çerkezkoy/tekirdag, Турция.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOSEDA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Tavernerio, Италия.

 4. L.A.I.P. S.R.L.

  Италия

  Предприятието L.A.I.P. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

 5. BEXCO

  Белгия

  Предприятието BEXCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изкуствени и синтетични влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил, Технически текстил за транспортния отрасъл, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Технически текстил за промишлена употреба, Технически текстил, Технически текстил за транспортния отрасъл, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Технически текстил за промишлена употреба. Седалището му е в/ъв Hamme, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Турция

  Предприятието DORU MAKINA VE DIS TICARET, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, finishing and dyeing of fabrics and textile products, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Италия

  Предприятието GASPARINI FRIGORIFERI SRL, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maerne, Италия.

 3. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Лен - тъкани, cotton, jacquards, Тъкани, и Лен - тъкани. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. UGOLINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието UGOLINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на drying machinery and equipment, и dry-cleaning automation. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 5. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Германия

  Предприятието AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, и работи в сферата на Ламарина за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Металургия - машини и инсталации, Железария - шанцоване и щамповане, Стоманени жици и кабели, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Металургия - машини и инсталации, и Железария - шанцоване и щамповане. Седалището му е в/ъв Königsbrunn, Германия.

 1. BENEKS

  Турция

  Предприятието BENEKS, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for treating and finishing fabrics. Седалището му е в/ъв Beylikduzu/istanbul, Турция.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Турция

  Предприятието ENTEMA LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 1. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Турция

  Предприятието GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 2. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Швейцария

  Предприятието ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zuoz, Швейцария.

 3. POLSTAR TEKSTIL

  Турция

  Предприятието POLSTAR TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Германия

  Предприятието TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 5. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието EVANS TEXTILE GROUP LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 6. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

 7. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкачество - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bernkastel-Kues, Германия.

 8. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Германия

  Предприятието THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

 1. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Германия

  Предприятието OTTO FUNKE GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 2. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Германия

  Предприятието SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

 3. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Турция

  Предприятието ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gebze / Kocaeli, Турция.

 4. SEDO TREEPOINT GMBH

  Германия

  Предприятието SEDO TREEPOINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mengerskirchen, Германия.

 5. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Printing - machines and equipment, и plants and machinery for producing round metal bars. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI.

  Турция

  Предприятието TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 7. OBEM S.P.A.

  Италия

  Предприятието OBEM S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

 8. ROYAL KNITTING TEXTILE

  Турция

  Предприятието ROYAL KNITTING TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fancy fabrics. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 9. MODABOZ

  Турция

  Предприятието MODABOZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. KARCEM TEKSTIL SAN VE TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието KARCEM TEKSTIL SAN VE TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

1059 Фирми

Категория