• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вулканизация на каучука - машини и техника

Резултати за

Вулканизация на каучука - машини и техника - Внос износ

 1. ERO JOINT .TANALS

  Франция

  Verified by europages badge
 2. HEMOGUM

  Сърбия

  Verified by europages badge

  Предприятието HEMOGUM, e Multi-Category, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Форми за пластмасови материи и каучук, Вулканизация на каучука - машини и техника, Каучук - изделия за строителството, Каучук - технически артикули за промишлеността, Гумирани уплътнения, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Форми за пластмасови материи и каучук, и Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Čačak, Сърбия.

 3. GERLACH MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието GERLACH MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на microwave systems, working rubber, и machines and equipment for hardening rubber. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 4. SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş

  Турция

  Предприятието SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. NORKA GT D.O.O.

  Словения

  Предприятието NORKA GT D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта. Седалището му е в/ъв Lenart, Словения.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 2. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Франция

  Предприятието MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, e Производител, и работи в сферата на Скоби за телбод. Освен това развива дейност и в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника, Конвейери, straps, Вулканизация на каучука - машини и техника, и Конвейери. Седалището му е в/ъв Saint-Chamond, Франция.

 3. NILOS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието NILOS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ластици. Освен това развива дейност и в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника, mechanical engineering, и Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hilden, Германия.

 4. VULCAX

  Испания

  Предприятието VULCAX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на rubber connectors, rubber coupling, и absorbents for rubber. Седалището му е в/ъв Bilbao, Испания.

 5. KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fridingen, Германия.

 1. LIGERTEX

  Франция

  Предприятието LIGERTEX, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и деривати, Латекс, moulding, Каучук и деривати, и Латекс. Седалището му е в/ъв Mazeyrat D'allier, Франция.

 2. ATOS BESANA S.P.A.

  Италия

  Предприятието ATOS BESANA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на silicone rubber. Седалището му е в/ъв Cesano Boscone, Италия.

 1. RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH

  Полша

  Предприятието RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на tapes, и coilers. Седалището му е в/ъв Przeworsk, Полша.

 2. DEGUMA-SCHÜTZ GMBH

  Германия

  Предприятието DEGUMA-SCHÜTZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Used rubber industry machinery. Седалището му е в/ъв Geisa, Германия.

 3. TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на leather and hide stamping machines for leather goods. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. COLMEC S.P.A.

  Италия

  Предприятието COLMEC S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране на каучука - машини, Вулканизация на каучука - машини и техника, Фасониране на каучука - машини, и Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

 5. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника, и Вулканизация на каучука - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hünfeld, Германия.

 6. LIGHT SPEED GROUP ROMANIA

  Румъния

  Предприятието LIGHT SPEED GROUP ROMANIA, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Вулканизация на каучука - машини и техника, Фрези и свредели, Вулканизация на каучука - машини и техника, и Фрези и свредели. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

 7. S C GIVT S R L

  Румъния

 8. NEUROPOLIS S.L.

  Испания

 1. HUTCHINSON INDUSTRIAS DEL CAUCHO SA

  Испания

 2. COSTA GIUSEPPE

  Италия

 3. IAO S.R.L.

  Италия

 4. INTEREUROPEAN S.R.L.

  Италия

 5. PUMATECH S.R.L.

  Италия

 6. CALA' FRANCESCO

  Италия

 7. TECHNODRYING S.R.L.

  Италия

 8. SHAW ALMEX DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

 9. C 2 S.R.L.

  Италия

 10. RECAUCHUTADOS HERCA SA

  Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вулканизация на каучука - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

69 Фирми