• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияВаймар и Тюрингия
  1. PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH

    Германия

    Предприятието PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jena, Германия.

  2. GÖBELS SOPHIEN HOTEL

    Германия

    Предприятието GÖBELS SOPHIEN HOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Eisenach, Германия.

  3. TORSTEN HEIDEMANN VERPACKUNGSMITTEL

    Германия

    Предприятието TORSTEN HEIDEMANN VERPACKUNGSMITTEL, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, и Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Gera, Германия.

  4. MR. MILLI INH. TOBIAS MELLE

    Германия

    Предприятието MR. MILLI INH. TOBIAS MELLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Suhl, Германия.

  5. BIBELHEIM AM RENNSTEIG

    Германия

    Предприятието BIBELHEIM AM RENNSTEIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MÜLLER & MÜLLER GBR

    Германия

    Предприятието MÜLLER & MÜLLER GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Weißensee, Германия.

  2. HOTEL EISENACHER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL EISENACHER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Eisenach, Германия.

  3. HOTEL STADT NEUSTADT

    Германия

    Предприятието HOTEL STADT NEUSTADT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

  4. BEST WESTERN HOTEL EXCELSIOR

    Германия

    Предприятието BEST WESTERN HOTEL EXCELSIOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

  5. HOTEL ANDERS

    Германия

    Предприятието HOTEL ANDERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Arnstadt, Германия.

  1. HOTEL AM MARIENTURM

    Германия

    Предприятието HOTEL AM MARIENTURM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Rudolstadt, Германия.

  2. HOTEL AM KELLERBERG KG

    Германия

    Предприятието HOTEL AM KELLERBERG KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Trockenborn-Wolfersdorf, Германия.

  1. WALDHOTEL LINZMÜHLE

    Германия

    Предприятието WALDHOTEL LINZMÜHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Kahla, Германия.

  2. EDELSTAHLSERVICE SCHMIDT INH. FRANK SCHMIDT

    Германия

    Предприятието EDELSTAHLSERVICE SCHMIDT INH. FRANK SCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Wachsenburggemeinde, Германия.

  3. HOTEL ANKER IN SAALFELD GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL ANKER IN SAALFELD GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Saalfeld, Германия.

  4. EM FACHHANDEL & KUNDENDIENST MARX GROSSKÜCHEN & HAUSGERÄTE E.K.

    Германия

    Предприятието EM FACHHANDEL & KUNDENDIENST MARX GROSSKÜCHEN & HAUSGERÄTE E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Heilbad Heiligenstadt, Германия.

  5. GASTRONOMIE-ELEKTRO-SERVICE KLAUS-PETER HÄFNER

    Германия

    Предприятието GASTRONOMIE-ELEKTRO-SERVICE KLAUS-PETER HÄFNER, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steinbach-Hallenberg, Германия.

  6. TMWARENAUTOMATEN THOMAS MÜLLER E.K.

    Германия

    Предприятието TMWARENAUTOMATEN THOMAS MÜLLER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Eisenach, Германия.

  7. MICHAEL MARX

    Германия

    Предприятието MICHAEL MARX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ziegenrück, Германия.

  8. HOTEL HAUS AM SEE FAMILIE MENK OHG

    Германия

    Предприятието HOTEL HAUS AM SEE FAMILIE MENK OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Schleusingen, Германия.

  1. AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR

    Германия

    Предприятието AS-ELEKTRO ANDREAS UND ANNETT STÖHR GBR, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

  2. INTEG GMBH

    Германия

    Предприятието INTEG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Sömmerda, Германия.

  3. WALDHOTEL EHRENTAL

    Германия

    Предприятието WALDHOTEL EHRENTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Schmalkalden, Германия.

  4. HOTEL RODEBACHMÜHLE GESCHÄFTSFÜHRER: THOMAS SCHNABELMAIER

    Германия

    Предприятието HOTEL RODEBACHMÜHLE GESCHÄFTSFÜHRER: THOMAS SCHNABELMAIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Georgenthal, Германия.

  5. DG DISTLER-GASTRO GMBH

    Германия

    Предприятието DG DISTLER-GASTRO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Erfurt, Германия.

  6. HOTEL SCHWARZER BÄR JENA OSBURG OHG

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHWARZER BÄR JENA OSBURG OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Jena, Германия.

  7. STEIGENBERGER ESPLANADE

    Германия

    Предприятието STEIGENBERGER ESPLANADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Jena, Германия.

  8. HOTEL ERFURTER TOR

    Германия

    Предприятието HOTEL ERFURTER TOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Sömmerda, Германия.

  9. HEINZ & DIEGELMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZ & DIEGELMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Oberpörlitz, Германия.

  10. HOTEL 3 ROSEN OHG

    Германия

    Предприятието HOTEL 3 ROSEN OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Worbis, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

66 Фирми