• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Внос износ

 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Италия

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 2. R&R ROASTER AND ROASTER

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието R&R ROASTER AND ROASTER, e Производител, и работи в сферата на Изпичане на кафе - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални грилове, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Изпичане на кафе - инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, Системи и процедури за стерилни стаи, Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 5. RIEBER GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RIEBER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROTEC RIGA INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, professional kitchens, induction plates, items for bars, restaurants, hotels, Индустриални пещи, pizza ovens, refrigeration equipment, Dough mixers, и professional barbecues. Седалището му е в/ъв Lana, Италия.

 2. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

 3. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието A.Z HORECA EQUIPEMENTS, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Lodelinsart (charleroi), Белгия.

 4. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Service robots, Serving and reception robots, Serving and reception robots with advertising screen, Collection robots, Robot applications, и Process optimisation. Седалището му е в/ъв Grömitz, Германия.

 5. MY GOURMET WORLD

  България

  Компанията се занимава с внос на висококачествени специални кафета, печене и пакетиране на кафе и чай, изготвяне на частни марки, продажба и сервиз на кафе оборудване - машини, кафемелачки, бариста аксесоари.

 1. EVEREST S.R.L.

  Италия

  Предприятието EVEREST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, catering supplies, Kitchen design, butcher shop supplies, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

 2. LOGICASH

  Белгия

  Предприятието LOGICASH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Cash registers for bakeries and pastry shops, и Cash registers for the retail trade. Седалището му е в/ъв Braine-L'alleud, Белгия.

 1. LEANKO MMCALL GREECE

  Гърция

  Предприятието LEANKO MMCALL GREECE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лични сведения - системи, Wireless technologies, Wireless technologies (points of access, wireless routers), waiter service, и Лични сведения - системи. Седалището му е в/ъв Peristeri, Гърция.

 2. COCINAHORECA.COM

  Испания

  Предприятието COCINAHORECA.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, machines for the hotel trade, machines and equipment for hotels, catering and public premises, Ресторанти - машини и техника, и industrial kitchens. Седалището му е в/ъв Cáceres, Испания.

 3. CLERINOX

  Белгия

  Предприятието CLERINOX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ширми и екстрактори, Мебел за заведенията за обществено хранене, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ширми и екстрактори, installation of professional kitchens, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Beauraing, Белгия.

 4. AK MULLER FRANCE

  Франция

  Предприятието AK MULLER FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bussy Saint Martin, Франция.

 5. SERVIWET

  Дания

  Предприятието SERVIWET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vejen, Дания.

 6. MP FORNI SRL

  Италия

  Предприятието MP FORNI SRL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mirabello Sannitico, Италия.

 7. ORVED SPA

  Италия

  Предприятието ORVED SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum packaging machines, и vacuum sealing machines. Седалището му е в/ъв Musile Di Piave, Италия.

 8. KARACASAN

  Турция

  Предприятието KARACASAN, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. MATORECA

  Белгия

  Предприятието MATORECA, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кафенета и барове - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, refrigerated cabinet, Професионални кухни - машини и техника, Кафенета и барове - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 2. JRODRIGUES

  Португалия

  Предприятието JRODRIGUES, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machines for the hotel trade, grills for industrial rotisserie, coal, и grill. Седалището му е в/ъв Zona Industrial-Albergaria-A-Velha, Португалия.

 3. TUTTOGHIACCIO

  Италия

  Предприятието TUTTOGHIACCIO, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 4. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Холандия

  Предприятието MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, machines for the hotel trade, professional kitchens, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

 5. BETEC GMBH

  Германия

  Предприятието BETEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 6. PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH

  Германия

  Предприятието PRA INDUSTRIEFUSSBODEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jena, Германия.

 7. ARTINOX SPA

  Италия

  Предприятието ARTINOX SPA, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, poster frames, stainless steel sheet work, Мебели и рафтове за офиса, и stainless steel machining. Седалището му е в/ъв Conegliano, Италия.

 8. AIRMAID - INTERZON GMBH

  Германия

  Предприятието AIRMAID - INTERZON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 9. INOXAIR

  Гърция

  Предприятието INOXAIR, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tayros, Гърция.

 10. ELEMENTURA GMBH

  Германия

  Предприятието ELEMENTURA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for the hotel industry, Green tourism - amenities, и hotel amenities. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

5208 Фирми