• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ГерманияЛайпциг и СаксонияДоставчик на услуги
  1. WEIT VERMESSUNG GMBH

    Германия

    Предприятието WEIT VERMESSUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  2. AXIS BRANCHENSYSTEME GMBH

    Германия

  3. UNTERNEHMENSBERATUNG ANDREAS TUROWSKI

    Германия

    Предприятието UNTERNEHMENSBERATUNG ANDREAS TUROWSKI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  4. TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Radebeul, Германия.

  5. KBV GESELLSCHAFT FÜR KRANKENHAUS-BERATUNG UND -VERSORGUNG MBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието KBV GESELLSCHAFT FÜR KRANKENHAUS-BERATUNG UND -VERSORGUNG MBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.