• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ГерманияЛайпциг и Саксония
  1. SAATGUT 2000 GMBH

    Германия

    Предприятието SAATGUT 2000 GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Claußnitz, Германия.

  2. BUDISSA AGRARPRODUKTE AG

    Германия

    Предприятието BUDISSA AGRARPRODUKTE AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Bautzen, Германия.

  3. AGRARGENOSSENSCHAFT RIESA EG

    Германия

    Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT RIESA EG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Riesa, Германия.

  4. KMEHLENER AGRARPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието KMEHLENER AGRARPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Priestewitz, Германия.

  5. MKH AGRARPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието MKH AGRARPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Млечни продукти, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Wittichenau, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LANDWIRTSCHAFTLICHE TROCKNUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието LANDWIRTSCHAFTLICHE TROCKNUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Grimma, Германия.

  2. MISCHFUTTER-UND GETREIDEVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MISCHFUTTER-UND GETREIDEVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Млечни продукти, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Dürrröhrsdorf-Dittersbach, Германия.

  3. AGRAR-GENOSSENSCHAFT BOBRITZSCHTAL OBERBOBRITZSCH E.G.

    Германия

    Предприятието AGRAR-GENOSSENSCHAFT BOBRITZSCHTAL OBERBOBRITZSCH E.G., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bobritzsch, Германия.

  4. AGRARGENOSSENSCHAFT PÖTZSCHAU E.G.

    Германия

    Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT PÖTZSCHAU E.G., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rötha, Германия.

  5. WEIT VERMESSUNG GMBH

    Германия

    Предприятието WEIT VERMESSUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  1. LÄNDLICHE DIENSTLEISTUNGS- UND HANDELSGENOSSENSCHAFT (DHG) NIEDERBOBRITZSCH E.G.

    Германия

    Предприятието LÄNDLICHE DIENSTLEISTUNGS- UND HANDELSGENOSSENSCHAFT (DHG) NIEDERBOBRITZSCH E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bobritzsch, Германия.

  2. AGRARGENOSSENSCHAFT JAHNSDORF EG

    Германия

    Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT JAHNSDORF EG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jahnsdorf, Германия.

  1. MILCHFARM - GMBH NÖBELN

    Германия

  2. AGRARGENOSSENSCHAFT RIESA E.G.

    Германия

  3. PRODUKTIONSGENOSSENSCHAFT ROSENHAIN E.G.

    Германия

  4. POLKENBERGER AGRARGENOSSENSCHAFT EG

    Германия

  5. V & L LANDWIRTSCHAFTLICHE PRODUKTE ZETHAU GMBH

    Германия

  6. AGRARGENOSSENSCHAFT HOHENRODA EG

    Германия

  7. AGRARGENOSSENSCHAFT MAVEK EG

    Германия

  8. TAUCHERWALD AGRAR GMBH

    Германия

  1. TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието TATJANA ORLAMÜNDER ORLIMEX LEBENSMITTELTECHNIK E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Radebeul, Германия.

  2. BÄKO SÜD-MITTELDEUTSCHLAND, BÄCKER- UND KONDITORENGENOSSENSCHAFT EG

    Германия

    Предприятието BÄKO SÜD-MITTELDEUTSCHLAND, BÄCKER- UND KONDITORENGENOSSENSCHAFT EG, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  3. RALF OLBRICHT & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието RALF OLBRICHT & PARTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leisnig, Германия.

  4. FLORENTINA STICKEREIGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието FLORENTINA STICKEREIGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plauen, Германия.

  5. AXIS BRANCHENSYSTEME GMBH

    Германия

  6. KOBRA-MODE GMBH

    Германия

    Предприятието KOBRA-MODE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oschatz, Германия.

  7. WERNER VOLPERT GMBH

    Германия

  8. LEIPZIGER BRAUHAUS ZU REUDNITZ GMBH & CO. KG

    Германия

  9. FV FRISCHE VIELFALT PRODUKTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието FV FRISCHE VIELFALT PRODUKTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hohenstein-Ernstthal, Германия.

  10. DEUCHEM GMBH SPEZIALCHEMIKALIEN FÜR ANALYTIK UND FORSCHUNG

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно