• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ледчета- кубчета и парчета - машини

Резултати за

Ледчета- кубчета и парчета - машини - Германия

Германия
  1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и ice water production system. Седалището му е в/ъв Isernhagen, Германия.

  2. SOLARNEXT AG

    Германия

    Предприятието SOLARNEXT AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Rimsting, Германия.

  3. ROLF GERHARDS GMBH

    Германия

    Предприятието ROLF GERHARDS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на industrial ice manufacturers, и water ice block and flake machines. Седалището му е в/ъв Windeck, Германия.

  4. POLARTWIST GMBH

    Германия

    Предприятието POLARTWIST GMBH, и работи в сферата на Приготвяне на сладоледи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, Сладоледи - професионални машини, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Сладоледи - професионални машини. Седалището му е в/ъв Berlin (Wildau), Германия.

  5. HORST UND CARLA STOLTENBERG OHG

    Германия

    Предприятието HORST UND CARLA STOLTENBERG OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, Млечни и плодови сладоледи, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Млечни и плодови сладоледи. Седалището му е в/ъв Neuss, Германия.