• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ледчета- кубчета и парчета - машини

Резултати за

Ледчета- кубчета и парчета - машини - Внос износ

  1. CUBIFORMA S.L.

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието CUBIFORMA S.L., e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на industrial ice machine, we sell ice cube machines, ice-makers, ice cube machines, industrial ice making machines, ice production, и ice cube machines. Седалището му е в/ъв Orihuela-Alicante, Испания.

  2. TUTTOGHIACCIO

    Италия

    Предприятието TUTTOGHIACCIO, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. ICE CUBE SRL

    Италия

    Предприятието ICE CUBE SRL, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cubes, ice shards, и supplies for the food and canning industry. Седалището му е в/ъв Termini Imerese, Италия.

  4. TEX ICE

    Белгия

    Предприятието TEX ICE, e Разпространител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на bags of ice cubes, ice cubes, ice-cube producer, и ice shards. Седалището му е в/ъв Lasne, Белгия.

  5. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

    Италия

    Предприятието ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Altavilla Silentina, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GELO.PT

    Португалия

    Предприятието GELO.PT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice manufacturers for the food industry, ice cubes, и ice production. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  2. ESPAI SOTA ZERO

    Испания

    Предприятието ESPAI SOTA ZERO, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, frozen products warehouse, ice production, и professional freezers. Седалището му е в/ъв Campredó, Испания.

  3. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, accessories and spare parts, ice manufacturers for the food industry, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и ice water production system. Седалището му е в/ъв Isernhagen, Германия.

  4. ICEPROD JM

    Белгия

    Предприятието ICEPROD JM, e Разпространител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на bags of ice cubes. Седалището му е в/ъв Chénée, Белгия.

  5. ICE GROUP SRL

    Италия

    Предприятието ICE GROUP SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cubes, и ice-makers for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Settimo Milanese, Италия.

  1. HOSHIZAKI FRANCE

    Франция

    Предприятието HOSHIZAKI FRANCE, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, cooling tables, refrigerated cabinet, Хладилни витрини и изложбени поставки, и water ice cube machines. Седалището му е в/ъв Roissy Charles De Gaulle Cedex, Франция.

  2. OCEANICE CO., LTD.

    Южна Корея

    Предприятието OCEANICE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на water ice cube machines, water ice equipment and systems, ice water production system, и ice blocks. Седалището му е в/ъв Busan, Южна Корея.

  1. GLA-GLA

    Белгия

    Предприятието GLA-GLA, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на bags of ice cubes, refrigeration plants for ice-cream production, и ice-makers for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Wavre, Белгия.

  2. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на water ice block and flake machines, industrial cooling, и Cold storage rooms for institutions. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

    Испания

    Предприятието ZIEGRA ESPAÑA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Lorquí, Испания.

  4. FREEZ CENTER BIERVLIET

    Белгия

    Предприятието FREEZ CENTER BIERVLIET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, Кухненски мебели, Ледчета, кубчета и парчета - машини, Кухненски мебели, articles for the hotel industry, и article for restaurants. Седалището му е в/ъв Diksmuide, Белгия.

  5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

    Италия

    Предприятието BREMA ICE MAKERS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, water ice block and flake machines, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и ice makers. Седалището му е в/ъв Villa Cortese, Италия.

  6. BUZMAT

    Турция

    Предприятието BUZMAT, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cubes, bags of ice cubes, и ice-cube producer. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

  7. MISTER ICE

    Белгия

    Предприятието MISTER ICE, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  8. HIELO VALMAR

    Испания

    Предприятието HIELO VALMAR, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cubes, и ice production. Седалището му е в/ъв Jerez De La Frontera-Cádiz, Испания.

  1. STAFF ICE SYSTEM SRL

    Италия

    Предприятието STAFF ICE SYSTEM SRL, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cream machines, water ice cube machines, ice-makers, и ice-makers for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв rimini, Италия.

  2. HIELO EXPRESS

    Испания

    Предприятието HIELO EXPRESS, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на industrial ice manufacturers, и ice cubes. Седалището му е в/ъв Ripollet, Испания.

  3. FREE ICE

    Италия

    Предприятието FREE ICE, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice manufacturers for the food industry, и ice-makers for shops, bars, restaurants. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. ICE TECH

    Испания

    Предприятието ICE TECH, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  5. LABOTRONICS INC.

    САЩ

    Предприятието LABOTRONICS INC., e Производител, и работи в сферата на Биомедицинско оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, refrigeration plant and equipment de-icers, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Va, САЩ.

  6. SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

    Китай

    Предприятието SHENZHEN LIER MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice cream makers , и ice machines. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

  7. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

    Франция

    Предприятието GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, и работи в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Ледчета, кубчета и парчета - машини, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. FLANDERS ICE PRODUCTS

    Белгия

    Предприятието FLANDERS ICE PRODUCTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на ice blocks, и ice makers. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

  9. ANYICE CO,.LTD.

    Южна Корея

    Предприятието ANYICE CO,.LTD., e Производител, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Hwasung-si Gyeonggi-do. Korea., Южна Корея.

  10. SOLARNEXT AG

    Германия

    Предприятието SOLARNEXT AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Rimsting, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ледчета- кубчета и парчета - машини - Внос износ

Брой резултати

106 Фирми