• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияПотсдам и Бранденбург
  1. HOTEL FÄHRHAUS GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL FÄHRHAUS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Woltersdorf, Германия.

  2. THIELE GMBH

    Германия

    Предприятието THIELE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. QUALITYCHECK UG

    Германия

    Предприятието QUALITYCHECK UG, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lübbenau, Германия.

  4. BÄRBEL JAKOB

    Германия

    Предприятието BÄRBEL JAKOB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Brandenburg, Германия.

  5. METALL UND KUNSTSTOFF E.G.

    Германия

    Предприятието METALL UND KUNSTSTOFF E.G., e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Fredersdorf-Vogelsdorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CA VENDING BERLIN L. PIESIK

    Германия

    Предприятието CA VENDING BERLIN L. PIESIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кафе и чай, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hohen Neuendorf, Германия.

  2. HOTEL SEESCHLOSS

    Германия

    Предприятието HOTEL SEESCHLOSS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Wandlitz, Германия.

  3. PARKHOTEL SCHLOSS WULKOW BETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието PARKHOTEL SCHLOSS WULKOW BETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Neuhardenberg, Германия.

  4. DORINT SANSSOUCI

    Германия

    Предприятието DORINT SANSSOUCI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  5. HOTEL AM GRIEBNITZSEE

    Германия

    Предприятието HOTEL AM GRIEBNITZSEE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  1. DIETER HELMCHEN

    Германия

    Предприятието DIETER HELMCHEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Calau, Германия.

  2. ESPRESSOXXL.DE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието ESPRESSOXXL.DE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wildau, Германия.

  1. CONCEPT GASTRONOMIEEINRICHTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието CONCEPT GASTRONOMIEEINRICHTUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  2. AROMA DEL CAFFÈ INH. STEFAN WOLFGRUBER

    Германия

    Предприятието AROMA DEL CAFFÈ INH. STEFAN WOLFGRUBER, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  3. WWW.KINGFOOD.DE ANDREAS KUSS

    Германия

    Предприятието WWW.KINGFOOD.DE ANDREAS KUSS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  4. DAVID KHIDEKEL -AMPHORA TANDOORS-

    Германия

    Предприятието DAVID KHIDEKEL -AMPHORA TANDOORS-, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  5. GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието GEORGIEW ELEKTROINSTALLATION GROSSKÜCHENTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Улично осветление - промишлено и търговско, Професионални кухни - машини и техника, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Hoppegarten, Германия.

  6. AN DER B101 SÜDHOTEL BETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AN DER B101 SÜDHOTEL BETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Großbeeren, Германия.

  7. WALDHOTEL WANDLITZ

    Германия

    Предприятието WALDHOTEL WANDLITZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Wandlitz, Германия.

  8. GERTRUD HUBER

    Германия

    Предприятието GERTRUD HUBER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Oberuckersee, Германия.

  1. LAUERS HEISSER STEIN

    Германия

    Предприятието LAUERS HEISSER STEIN, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Winkel, Германия.

  2. WIWO HOTELBETRIEBS- UND VERWALTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието WIWO HOTELBETRIEBS- UND VERWALTUNGS-GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  3. MEIN SNACK RONNY JUHRIG E.K.

    Германия

    Предприятието MEIN SNACK RONNY JUHRIG E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Кафе и чай, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Frauendorf, Германия.

  4. RIEBER KITCHEN TEC GMBH

    Германия

    Предприятието RIEBER KITCHEN TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Trebbin, Германия.

  5. FILMHOTEL POTSDAM LTD

    Германия

    Предприятието FILMHOTEL POTSDAM LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  6. SANDER E.K.

    Германия

    Предприятието SANDER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Kolkwitz, Германия.

  7. SEMLINER GOLFHOTELVERWALTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SEMLINER GOLFHOTELVERWALTUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Rathenow, Германия.

  8. HOTEL WENDENKÖNIG - STADTHOTEL IM GRÜNEN

    Германия

    Предприятието HOTEL WENDENKÖNIG - STADTHOTEL IM GRÜNEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Prenzlau, Германия.

  9. HOTEL AM STERN

    Германия

    Предприятието HOTEL AM STERN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Wittenberge, Германия.

  10. HOTEL LANDHAUS HÖNOW

    Германия

    Предприятието HOTEL LANDHAUS HÖNOW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Hoppegarten, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

73 Фирми