• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияХановер и Долна Саксония
  1. G&G CENTER CLOPPENBURG GMBH

    Германия

    Предприятието G&G CENTER CLOPPENBURG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cloppenburg, Германия.

  2. DIEKMANN HOTEL- UND GASTSTÄTTENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DIEKMANN HOTEL- UND GASTSTÄTTENBAU GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Rinteln, Германия.

  3. PENSION SCHMIDT

    Германия

    Предприятието PENSION SCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Контейнери, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Контейнери. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  4. CLAUDIA WEIDEMANN

    Германия

    Предприятието CLAUDIA WEIDEMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Cuxhaven, Германия.

  5. PROGASTRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието PROGASTRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Cuxhaven, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COFFEEONTOP GMBH

    Германия

    Предприятието COFFEEONTOP GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  2. HOTEL RATSKELLER

    Германия

    Предприятието HOTEL RATSKELLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Salzgitter, Германия.

  3. HOTEL SCHERE

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHERE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Northeim, Германия.

  4. INSELRESIDENZ STRANDBURG

    Германия

    Предприятието INSELRESIDENZ STRANDBURG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Juist, Германия.

  5. NATURFREUNDEHAUS LAUENSTEIN

    Германия

    Предприятието NATURFREUNDEHAUS LAUENSTEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Salzhemmendorf, Германия.

  1. ROHDENBURG HOTEL&RESTAURANT GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ROHDENBURG HOTEL&RESTAURANT GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lilienthal, Германия.

  2. WWW.GASTRO-EDELSTAHL.DE

    Германия

    Предприятието WWW.GASTRO-EDELSTAHL.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  1. HOTEL RÄUBER LIPPOLDSKRUG

    Германия

    Предприятието HOTEL RÄUBER LIPPOLDSKRUG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Alfeld, Германия.

  2. HOTEL ZUR KRONE, INH. RALF SCHWANZER E. K.

    Германия

    Предприятието HOTEL ZUR KRONE, INH. RALF SCHWANZER E. K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Salzgitter, Германия.

  3. DIEDR. LINDEMANN

    Германия

    Предприятието DIEDR. LINDEMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Hildesheim, Германия.

  4. KLAUS WOLFS

    Германия

    Предприятието KLAUS WOLFS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Clausthal-Zellerfeld, Германия.

  5. HOTEL-RESTAURANT DIE CLUS GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT DIE CLUS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Einbeck, Германия.

  6. RESTAURANT STEINBERGER HOF

    Германия

    Предприятието RESTAURANT STEINBERGER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Rinteln, Германия.

  7. WERNER A. SCHULZ INH. TIM SCHULZ E.K.

    Германия

    Предприятието WERNER A. SCHULZ INH. TIM SCHULZ E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  8. HOTEL HANNOVER GBR

    Германия

    Предприятието HOTEL HANNOVER GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Walsrode, Германия.

  1. VITAL RESORT MÜHL WELLNESS GMBH

    Германия

    Предприятието VITAL RESORT MÜHL WELLNESS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Lauterberg, Германия.

  2. SEELA GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SEELA GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Harzburg, Германия.

  3. SEMINARIS HOTEL- UND KONGRESSSTÄTTEN BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Германия

    Предприятието SEMINARIS HOTEL- UND KONGRESSSTÄTTEN BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lüneburg, Германия.

  4. NICKISCH HOTEL & RESTAURANT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието NICKISCH HOTEL & RESTAURANT GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

  5. DÜMMERHOTEL STRANDLUST FINKE GMBH

    Германия

    Предприятието DÜMMERHOTEL STRANDLUST FINKE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lembruch, Германия.

  6. ATLANTIK HOTEL KG

    Германия

    Предприятието ATLANTIK HOTEL KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Borkum, Германия.

  7. HOTEL AM KAPONIER GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL AM KAPONIER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Vechta, Германия.

  8. DAS KLEINE HOTEL

    Германия

    Предприятието DAS KLEINE HOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Twistringen, Германия.

  9. HOTEL STADT HANNOVER OHG

    Германия

    Предприятието HOTEL STADT HANNOVER OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Göttingen, Германия.

  10. BEST WESTERN HOTEL HEIDE

    Германия

    Предприятието BEST WESTERN HOTEL HEIDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Oldenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

247 Фирми