• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • вериги - пластмасови материи

Резултати за

Вериги - пластмасови материи

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Etimex realises high-quality packaging solutions for food, pet food, baby food, convenience items, pharmaceuticals and technical items alongside you. With our highly motivated and experienced team, we offer the maximum flexibility and efficiency for your requirements of packaging solutions consisting of plastic films and plastic containers. We use leading technologies in the extrusion, thermoforming, injection moulding, barrier injection moulding and IML (in-mould labelling) production stages. We support you from the initial idea through design development, prototype production (3D) and pilot tool and tool manufacturing, right up to production and delivery. Product packaging of the highest level. Plastic packaging has been our contribution to the optimal protection and attractive presentation of your high-quality products for more than 65 years. ETIMEX produces: MEAL TRAYS, THERMOFORMING SHEETS, FLEXIBLE FILMS, PHARMACEUTICAL FILMS, INJECTION MOULDING CUPS, SEALING FILMS.

  2. FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN

    Германия

    Предприятието FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN, e Разпространител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  4. DNV-VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието DNV-VERLAG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  5. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CTS FOLIEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието CTS FOLIEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. KONRAD HORNSCHUCH AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието KONRAD HORNSCHUCH AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - домашни артикули, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Weißbach, Германия.

  3. VAKOPACK GMBH

    Германия

    Предприятието VAKOPACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  4. AC-FOLIEN GMBH

    Германия

    Предприятието AC-FOLIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  5. COPACK GMBH & CO. FOLIEN-VERPACKUNGSTECHNIK MIT SYSTEM KG

    Германия

    Предприятието COPACK GMBH & CO. FOLIEN-VERPACKUNGSTECHNIK MIT SYSTEM KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  1. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  2. HELD GMBH

    Германия

    Предприятието HELD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Филтриране - уреди и помощни материали, Филми и листи от пластмасови материи, и Филтриране - уреди и помощни материали. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

  1. INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Haiterbach, Германия.

  2. WERNER FARTAK KG

    Германия

    Предприятието WERNER FARTAK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. KURT GRIESINGER

    Германия

    Предприятието KURT GRIESINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  4. GUMMI-TECH GMBH

    Германия

  5. FOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  6. HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU

    Германия

    Предприятието HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. U-PACK

    Германия

    Предприятието U-PACK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  8. CFC EUROPE GMBH

    Германия

  1. WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN

    Германия

    Предприятието WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  2. DORFNER SCHLEIFMITTELWERK GMBH

    Германия

    Предприятието DORFNER SCHLEIFMITTELWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Производство на болтове, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Закрепване - материал, Производство на болтове, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  3. PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  4. TÜTENVERSAND-GÖTZ

    Германия

    Предприятието TÜTENVERSAND-GÖTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Bischweier, Германия.

  5. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  6. TEGRO REUTTER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TEGRO REUTTER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Профилирани изделия от пластмасови материи, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  7. GEROSA FLEXIBLE VERPACKUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието GEROSA FLEXIBLE VERPACKUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  9. ULTRALEN FILM GMBH

    Германия

    Предприятието ULTRALEN FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  10. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Вериги - пластмасови материи

Брой резултати

467 Фирми

Категория