• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. INTEGRATED WORLDS GMBH

    Германия

    Предприятието INTEGRATED WORLDS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Управляващ софтуер за предприятия, e-business consulting, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  2. PHAROS SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието PHAROS SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и програмни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на outsourcing, и software. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. BUCHUNGSKONTOR CHRISTIANE WAGENBLAST

    Германия

    Предприятието BUCHUNGSKONTOR CHRISTIANE WAGENBLAST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Търговски справки, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Neckarmühlbach, Германия.

  4. ACENTA - AGENTUR FÜR INTERNATIONALE KOMMUNIKATION

    Германия

    Предприятието ACENTA - AGENTUR FÜR INTERNATIONALE KOMMUNIKATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ILUMINIS DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ILUMINIS DEUTSCHLAND GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ABC BUSINESS COMMUNICATION INH. UWE MEINERT

    Германия

    Предприятието ABC BUSINESS COMMUNICATION INH. UWE MEINERT, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  2. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. EUBECON GMBH

    Германия

    Предприятието EUBECON GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  4. MATYSIAK-UEBERSETZUNGEN BARBARA MATYSIAK

    Германия

    Предприятието MATYSIAK-UEBERSETZUNGEN BARBARA MATYSIAK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ÜBERSETZUNGSBÜRO ELISABETH HORN GMBH

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO ELISABETH HORN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  1. HEIKE SCHERER

    Германия

    Предприятието HEIKE SCHERER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SONJA SKERYS

    Германия

    Предприятието SONJA SKERYS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  1. EVA PALAMIDES ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието EVA PALAMIDES ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  2. DOCUEXPERT - INGENIEURBÜRO FÜR TECHNISCHE DOKUMENTATION F. RANDIG

    Германия

    Предприятието DOCUEXPERT - INGENIEURBÜRO FÜR TECHNISCHE DOKUMENTATION F. RANDIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Промишлени научноизследователски бюра, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Промишлени научноизследователски бюра, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  3. LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER

    Германия

    Предприятието LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. DIPL.-KAUFF. JIANYA DOU-HORRAS

    Германия

    Предприятието DIPL.-KAUFF. JIANYA DOU-HORRAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  5. KERN AG

    Германия

    Предприятието KERN AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. LINGUA-ROM ÜBERSETZUNGEN & DOLMETSCHEN, SPRACHSCHULE

    Германия

    Предприятието LINGUA-ROM ÜBERSETZUNGEN & DOLMETSCHEN, SPRACHSCHULE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  7. FWG FRÜH & CO.

    Германия

    Предприятието FWG FRÜH & CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  8. ALEJANDRO BOYE

    Германия

    Предприятието ALEJANDRO BOYE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Юридически превод, Устен превод, Превод, Технически превод, Юридически превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG

    Германия

    Предприятието VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. ANNA KNACK-BIZUKOJĆ

    Германия

    Предприятието ANNA KNACK-BIZUKOJĆ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. DR. JAN VESTER

    Германия

    Предприятието DR. JAN VESTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. HEILWAGEN ÜBERSETZUNGEN INH. AURELIA & CHRISTIAN HEILWAGEN

    Германия

    Предприятието HEILWAGEN ÜBERSETZUNGEN INH. AURELIA & CHRISTIAN HEILWAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. UEBERSETZUNGSDIENST-SPANISCH ALEXANDRA WUNDER

    Германия

    Предприятието UEBERSETZUNGSDIENST-SPANISCH ALEXANDRA WUNDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. ILS INSTITUT FÜR SPRACHENDIENSTE GMBH

    Германия

    Предприятието ILS INSTITUT FÜR SPRACHENDIENSTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Чужди езици - институти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  7. ARABIA INSTITUT

    Германия

    Предприятието ARABIA INSTITUT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Търговски превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. SCHMIEDER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIEDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

  9. FINK TRANSLATION SERVICES

    Германия

    Предприятието FINK TRANSLATION SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Юридически превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  10. DEUFIN FINNISCH-ÜBERSETZUNGEN ULLA VEIT

    Германия

    Предприятието DEUFIN FINNISCH-ÜBERSETZUNGEN ULLA VEIT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Steinmauern, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Outsourcing

Брой резултати

381 Фирми