• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HOS INDUSTRIESERVICE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HOS INDUSTRIESERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пълнене - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Service provider, Packing, Assembly, Delivery, Sewing, Sorting, Brazing and welding, Testing according to quality specifications, и Project processing. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  2. INTEGRATED WORLDS GMBH

    Германия

    Предприятието INTEGRATED WORLDS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Управляващ софтуер за предприятия, e-business consulting, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  3. PHAROS SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието PHAROS SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и програмни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на outsourcing, и software. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Distribution bins, cardboard and pasteboard working, и cad. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  5. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието INFORM TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, electronic security equipment and systems, database management, Програмиране и програмни продукти, и printed circuit design. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EMTRION GMBH

    Германия

    Предприятието EMTRION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Приложения на е-търговията, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Приложения на е-търговията, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, software, и Embedded PC. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. VICTOR MAYER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VICTOR MAYER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, enamel paints, cuff links, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. SCHMIEDER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIEDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

  4. MPÜ MEDIZINISCH-PHARMAZEUTISCHE ÜBERSETZUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието MPÜ MEDIZINISCH-PHARMAZEUTISCHE ÜBERSETZUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. DOROTHEE ESSIG

    Германия

    Предприятието DOROTHEE ESSIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. HANTSCHER FINANZ- UND WIRTSCHAFTSBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието HANTSCHER FINANZ- UND WIRTSCHAFTSBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Данъчни експерти. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Финансово дело - консултантски услуги, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Hinterzarten, Германия.

  2. SYYLEX AG

    Германия

    Предприятието SYYLEX AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. ENGIN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH

    Германия

    Предприятието ENGIN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. ZEYNEP ASMIN AKAY

    Германия

    Предприятието ZEYNEP ASMIN AKAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Юридически превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. DIPL.-KFM. DR. BENNO ZILGER

    Германия

    Предприятието DIPL.-KFM. DR. BENNO ZILGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. LANGENBACHER-SCRIPTUM

    Германия

    Предприятието LANGENBACHER-SCRIPTUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT

    Германия

    Предприятието KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Deizisau, Германия.

  6. LAUTERBACH & UNGER GMBH

    Германия

    Предприятието LAUTERBACH & UNGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

  7. SABINE GLADIK TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN SPANISCH

    Германия

    Предприятието SABINE GLADIK TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN SPANISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  8. FINK TRANSLATION SERVICES

    Германия

    Предприятието FINK TRANSLATION SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Юридически превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  1. PROFESSIONAL LANGUAGE SERVICES

    Германия

    Предприятието PROFESSIONAL LANGUAGE SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Biberach An Der Riß, Германия.

  2. JBM-TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието JBM-TRANSLATIONS, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  3. GEWERBESCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието GEWERBESCHUTZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. GIES UND HEIMBURGER VERMÖGENSMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието GIES UND HEIMBURGER VERMÖGENSMANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Финансиране и кредит - дружества, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Финансиране и кредит - дружества. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  5. BISCHOFF & HAGER GMBH

    Германия

    Предприятието BISCHOFF & HAGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Застраховки, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, и Застраховки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. NEUE SPRACHENWELT GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE SPRACHENWELT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  7. CURA INKASSO & FORDERUNGSMANAGEMENT

    Германия

    Предприятието CURA INKASSO & FORDERUNGSMANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Финансово дело - консултантски услуги, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  8. FHS-CONSULTING GMBH

    Германия

    Предприятието FHS-CONSULTING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  9. LENGOO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието LENGOO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Вестници и списания, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Вестници и списания, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  10. KONRAD BORST REUTLINGER ÜBERSETZER

    Германия

    Предприятието KONRAD BORST REUTLINGER ÜBERSETZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Outsourcing

Брой резултати

400 Фирми