• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кожи - суровини

Резултати за

Кожи - суровини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DAVID OEHLER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DAVID OEHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Велурени кожи. Освен това развива дейност и в сферата на skins, shoe leather, Leather for bags, Tannery, Insoles, Real leather, Cow hides, crusts, и suede. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  2. RICHTER-LEDER GMBH

    Германия

    Предприятието RICHTER-LEDER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  3. LOGIPACK GERO GMBH

    Германия

    Предприятието LOGIPACK GERO GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пергамент. Седалището му е в/ъв Plochingen, Германия.

  4. ALMASSBERG INTERHANDEL

    Германия

    Предприятието ALMASSBERG INTERHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Изкуствени кожи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. LEDER HILLMANN OHG

    Германия

    Предприятието LEDER HILLMANN OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PFLANTZ LEDER E.K.

    Германия

    Предприятието PFLANTZ LEDER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хромирани кожи. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  2. LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN

    Германия

    Предприятието LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  3. A. TRABINGER

    Германия

    Предприятието A. TRABINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фотьойли и канапета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, Изкуствени кожи, Фотьойли и канапета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, и Изкуствени кожи. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  4. UNICO-LEDERWERKSTATT INH. JAKOB MEFFERT

    Германия

    Предприятието UNICO-LEDERWERKSTATT INH. JAKOB MEFFERT, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Дребни изделия на кожената галантерия, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Gschwend, Германия.

  5. ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK

    Германия

    Предприятието ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Обработени кожи за производство на облекла, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Обувки, Мъжки дрехи, Обработени кожи за производство на облекла, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Обувки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработени кожи и кожи за обувки. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  2. E. A. MATTES GMBH

    Германия

    Предприятието E. A. MATTES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, Хромирани кожи, Кожени дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, Хромирани кожи, и Кожени дрехи. Седалището му е в/ъв Mühlheim, Германия.

  1. JULIUS LIES GMBH

    Германия

    Предприятието JULIUS LIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, Аксесоари за облекло, Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. HERO HESSE GMBH

    Германия

    Предприятието HERO HESSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Кожени портмонета. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

  3. CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK

    Германия

    Предприятието CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. BIMA MASCHINENFABRIK GEBR. BIEDERMANN GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието BIMA MASCHINENFABRIK GEBR. BIEDERMANN GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Обработени кожи и кожи за обувки, Обща механика - работа с материали на клиента, и Обработени кожи и кожи за обувки. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.

  5. STRÖBER & CO. GMBH, SCHUHFABRIK STEINEN

    Германия

    Предприятието STRÖBER & CO. GMBH, SCHUHFABRIK STEINEN, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Обработени кожи за производство на облекла, и Обработени кожи за производство на облекла. Седалището му е в/ъв Steinen, Германия.

  6. BONNIE GMBH

    Германия

    Предприятието BONNIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработени кожи за производство на облекла. Освен това развива дейност и в сферата на Кожуси, и Кожуси. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  7. GVM LEATHERTEAM GMBH

    Германия

    Предприятието GVM LEATHERTEAM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Фини кожи, и Фини кожи. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  8. JCC LEDERMODEN VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието JCC LEDERMODEN VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Обработени кожи за производство на облекла, и Обработени кожи за производство на облекла. Седалището му е в/ъв Deizisau, Германия.

  1. PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработени кожи за производство на облекла. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи за кожената галантерия, и Кожи за кожената галантерия. Седалището му е в/ъв Sulzbach, Германия.

  2. ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Пергамент. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, и Кожи и кожухарство. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. LEDERFABRIK LOUIS SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Германия

  4. LEATHER-FASHION SARNA & CHAWLA GMBH

    Германия

  5. DAVID OEHLER GMBH + CO. KG

    Германия

  6. W.J. KRAUSS GMBH

    Германия