• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кожи - суровини

Резултати за

Кожи - суровини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. RICHTER-LEDER GMBH

    Германия

    Предприятието RICHTER-LEDER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  2. LEDER HILLMANN OHG

    Германия

    Предприятието LEDER HILLMANN OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. PFLANTZ LEDER E.K.

    Германия

    Предприятието PFLANTZ LEDER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хромирани кожи. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  4. STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработени кожи и кожи за обувки. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  5. LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN

    Германия

    Предприятието LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JULIUS LIES GMBH

    Германия

    Предприятието JULIUS LIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, Аксесоари за облекло, Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. A. TRABINGER

    Германия

    Предприятието A. TRABINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фотьойли и канапета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, Изкуствени кожи, Фотьойли и канапета, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Кожи и кожухарство, и Изкуствени кожи. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  3. HERO HESSE GMBH

    Германия

    Предприятието HERO HESSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Кожени портмонета. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

  4. PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработени кожи за производство на облекла. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи за кожената галантерия, и Кожи за кожената галантерия. Седалището му е в/ъв Sulzbach, Германия.

  5. LEATHER-FASHION SARNA & CHAWLA GMBH

    Германия