• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини за крайна обработка на повърхности

Резултати за

Машини за крайна обработка на повърхности

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    IMM is synonymous with belt grinding machines, polishing machines, bridge saws and expertise proudly Made in Germany. IMM has been leading the field of professional surface processing for more than 60 years. Our products range from manual machines for grinding and polishing right through to automatic systems. We offer comprehensive solutions for customers in the aerospace, automotive, energy and medical technology sectors. At our location in Riederich, we develop and build our systems and drive innovation for the benefit of our customers worldwide. Our machines are made for continuous industrial operation. The heavy and robust design guarantees low-vibration processing. Sales in Germany are predominantly processed in-house. Our customers across the world are supported by more than 25 distributors. IMM Maschinenbau - the solution for your success!

  2. DR. ING. MANFRID DREHER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DR. ING. MANFRID DREHER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Машини за крайна обработка на повърхности, Обща механика - работа с материали на клиента, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Engelsbrand, Германия.

  3. PILLAR TECHNOLOGIES

    Германия

    Предприятието PILLAR TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Машини за крайна обработка на повърхности, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  4. BERCHTOLD, FENSTERBAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието BERCHTOLD, FENSTERBAUMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за крайна обработка на повърхности, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Volkertshausen, Германия.

  5. GERHARD WINKLER GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD WINKLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за крайна обработка на повърхности, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Holzmaden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SLP SCHLEIF-LÄPP-POLIER-TECHNIK GMBH

    Германия

  2. NIZA NITRIERZENTRUM AALEN GMBH

    Германия

  3. GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. S-TEX GMBH

    Германия

    Предприятието S-TEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Schlier, Германия.

  5. PLISSEE - KLISS

    Германия

    Предприятието PLISSEE - KLISS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  1. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  2. STICKEREI WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието STICKEREI WEBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  1. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHENK-TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. INK TEC GMBH

    Германия

    Предприятието INK TEC GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  3. FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. WERBEMACHER GMBH

    Германия

    Предприятието WERBEMACHER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  5. MGM METALL-GIESSEREI-MANNHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието MGM METALL-GIESSEREI-MANNHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Механична обработка на повърхности, и Механична обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. ZELL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH &CO.KG

    Германия

    Предприятието ZELL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH &CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за почистване на метални повърхности, и Машини за почистване на метални повърхности. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

Филтри

Резултати за

Машини за крайна обработка на повърхности

Брой резултати

18 Фирми

Категория