• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • металически амбалажи и търговски опаковки

Резултати за

Металически амбалажи и търговски опаковки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    As of recently, the HUBER Packaging Group belongs to the world-renowned Envases Group, and is therefore part of Envases Europe A/S with headquarters in Denmark. As part of the Envases Group, we strengthened our affiliation with a change in name and logo, thereby appearing with the unified identity of the Group. On 1st April 2021, we changed the name of all previous HUBER Packaging companies to "Envases". The company produces tinplate packaging for paints and lacquers, chemical products and food products. In the area of BEVERAGE, Envases Öhringen specialises in production of five-litre party barrels from tinplate and is the global market leader in this market sector. Envases is also the leading supplier in hazardous materials packaging for the transport of dangerous goods. Furthermore, blown plastic packaging is produced at the site in Aesch, Switzerland. The online shop is only available within Germany.

  2. BIHLMAIER GMBH

    Германия

    Предприятието BIHLMAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  3. MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  4. PACK SUPPORT GMBH

    Германия

    Предприятието PACK SUPPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  5. ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH

    Германия

    Предприятието ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на panel finishing, laser cutters, и welding materials. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BÖHM TANKSCHUTZ - NIEDERLASSUNG DER ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH

    Германия

    Предприятието BÖHM TANKSCHUTZ - NIEDERLASSUNG DER ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пътен транспорт, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SCHMID & BICKEL TANKSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMID & BICKEL TANKSCHUTZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  3. CHD CONTAINER-HANDEL DENKINGEN

    Германия

    Предприятието CHD CONTAINER-HANDEL DENKINGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Denkingen, Германия.

  4. STROBACH CONTAINER GMBH

    Германия

    Предприятието STROBACH CONTAINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  5. DESJARDIN S.A.S.

    Германия

    Предприятието DESJARDIN S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Металически амбалажи и търговски опаковки, Метални кутии, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Чайове, Металически амбалажи и търговски опаковки, Метални кутии, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Langenbrettach, Германия.

  1. WK TANKANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието WK TANKANLAGEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  2. ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG

    Германия

    Предприятието PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бутилки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Метални бутилки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. GATEC GALVANOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GATEC GALVANOTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Epfenbach, Германия.

  3. PREMEX REACTOR GMBH

    Германия

    Предприятието PREMEX REACTOR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  4. BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH

    Германия

    Предприятието BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. EBSEOS GMBH

    Германия

    Предприятието EBSEOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за производство на козметични изделия. Седалището му е в/ъв Wehr, Германия.

  6. AULMICH & REISER GMBH

    Германия

    Предприятието AULMICH & REISER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  7. AUTOMIR GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOMIR GERMANY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. ADAMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието ADAMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Gernsbach, Германия.

  1. LICHTBLAU TANKSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието LICHTBLAU TANKSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Груб строеж, Пътен транспорт, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Owingen, Германия.

  2. MARTIN JARWORSKI UND SIEGFRIED JAWORSKI

    Германия

    Предприятието MARTIN JARWORSKI UND SIEGFRIED JAWORSKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

  3. APPARATEBAU VIESEL GMBH

    Германия

    Предприятието APPARATEBAU VIESEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

  4. JACOB CONTAINER-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието JACOB CONTAINER-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dettenheim, Германия.

  5. BARREL TRADING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BARREL TRADING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  6. BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN

    Германия

    Предприятието BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  7. HARTMUT BAUER GROSSHANDEL FÜR FLASCHEN, GLÄSER UND KONSERVENDOSEN E.K.

    Германия

    Предприятието HARTMUT BAUER GROSSHANDEL FÜR FLASCHEN, GLÄSER UND KONSERVENDOSEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  8. WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN

    Германия

    Предприятието WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. BIRK RUNDKARTONAGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BIRK RUNDKARTONAGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Meßkirch, Германия.

  10. IWEMA GMBH

    Германия

    Предприятието IWEMA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Металически амбалажи и търговски опаковки, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Металически амбалажи и търговски опаковки

Брой резултати

76 Фирми