• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • металически амбалажи и търговски опаковки

Резултати за

Металически амбалажи и търговски опаковки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. TERRA T. TRAJKOV

    Германия

    Предприятието TERRA T. TRAJKOV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Металически амбалажи и търговски опаковки, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Лека метална конструкция, Металически амбалажи и търговски опаковки, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  2. TROXLER GMBH

    Германия

    Предприятието TROXLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Металически амбалажи и търговски опаковки, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  3. JACOB CONTAINER-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието JACOB CONTAINER-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dettenheim, Германия.

  4. GÜNTER HÄFNER

    Германия

    Предприятието GÜNTER HÄFNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Spiegelberg, Германия.

  5. ADAMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието ADAMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Gernsbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BARREL TRADING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BARREL TRADING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  2. LICHTBLAU TANKSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието LICHTBLAU TANKSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Груб строеж, Пътен транспорт, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Owingen, Германия.

  3. MARTIN JARWORSKI UND SIEGFRIED JAWORSKI

    Германия

    Предприятието MARTIN JARWORSKI UND SIEGFRIED JAWORSKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Вода - добив и снабдяване, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

  4. ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN

    Германия

    Предприятието WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH

    Германия

    Предприятието BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Нефтени горива и добавки, Строителство на промишлени сгради, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. WK TANKANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието WK TANKANLAGEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  1. EBSEOS GMBH

    Германия

    Предприятието EBSEOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за производство на козметични изделия. Седалището му е в/ъв Wehr, Германия.

  2. IWEMA GMBH

    Германия

    Предприятието IWEMA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Металически амбалажи и търговски опаковки, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  3. BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN

    Германия

    Предприятието BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  4. TORSTEN ELLINGHAUS FREIE HANDELSVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието TORSTEN ELLINGHAUS FREIE HANDELSVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  5. KANISTER-SHOP GMBH

    Германия

    Предприятието KANISTER-SHOP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. GISELA FEDLER GF DIENSTLEISTUNGEN

    Германия

    Предприятието GISELA FEDLER GF DIENSTLEISTUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Складиране - техника и системи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Frickenhausen, Германия.

  7. MAXIPACK24 GMBH

    Германия

    Предприятието MAXIPACK24 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Алуминиево фолио за амбалаж, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Металически амбалажи и търговски опаковки, Алуминиево фолио за амбалаж, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Филтри

Резултати за

Металически амбалажи и търговски опаковки

Брой резултати

19 Фирми