• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • перални и химическо чистене - машини и техника

Резултати за

Перални и химическо чистене - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  2. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  3. TEXTILREINIGUNG SCHULDER

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG SCHULDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  4. MATTHIAS HARANT

    Германия

    Предприятието MATTHIAS HARANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. SCHUMANN - DER MILBENJÄGER

    Германия

    Предприятието SCHUMANN - DER MILBENJÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EVT EDELSTAHL-VERARBEITUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  2. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  3. WMA - WÄSCHEMIETSERVICE

    Германия

    Предприятието WMA - WÄSCHEMIETSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  4. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Германия

    Предприятието EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  5. MICHAEL KREISS

    Германия

    Предприятието MICHAEL KREISS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  1. TEXTILREINIGUNG KLAIBER

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG KLAIBER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Работно и предпазно облекло, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  3. ELEKTRO - SERVICE TASKALE GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO - SERVICE TASKALE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  4. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  5. SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  6. OSWALD SPEZIALREINIGUNG

    Германия

    Предприятието OSWALD SPEZIALREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH

    Германия

    Предприятието BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  8. GEIGER TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието GEIGER TEXTIL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  1. TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K.

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  2. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  3. KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG

    Германия

    Предприятието DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  5. MSD GMBH

    Германия

    Предприятието MSD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Лека метална конструкция, Котелно производство, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  6. UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  8. JUNG UND DÜRR GMBH

    Германия

    Предприятието JUNG UND DÜRR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  9. BIOCLEAN SOLH

    Германия

    Предприятието BIOCLEAN SOLH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. EBERHARD WAGNER

    Германия

    Предприятието EBERHARD WAGNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Перални и химическо чистене - машини и техника

Брой резултати

102 Фирми