• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - изделия за строителството

Резултати за

Пластмаси - изделия за строителството

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BADA AG

    Германия

    Предприятието BADA AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Plastic components, thermoplastic elastomers, и plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  3. SONNE UND SCHATTEN

    Германия

    Предприятието SONNE UND SCHATTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  4. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  5. GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH

    Германия

    Предприятието GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Beilstein, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCOBALITWERK WAGNER GMBH

    Германия

    Предприятието SCOBALITWERK WAGNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  2. DRESSLER & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESSLER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  3. SIEGFRIED DÄSCHLE

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED DÄSCHLE, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. DECO TEAM SONNENSCHUTZ

    Германия

    Предприятието DECO TEAM SONNENSCHUTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  5. ROLLADENBAU PFEIFFER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLADENBAU PFEIFFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  1. OLSN FASERVERBUNDTECHNIK

    Германия

    Предприятието OLSN FASERVERBUNDTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  2. DEKOTOOLS

    Германия

    Предприятието DEKOTOOLS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  1. INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH

    Германия

    Предприятието INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. AZEL-PLAST SPRITZGUSSTECHNIK

    Германия

    Предприятието AZEL-PLAST SPRITZGUSSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  3. PROFILPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILPLAST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  4. DIETER UND TINO STEIMLE GBR

    Германия

    Предприятието DIETER UND TINO STEIMLE GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  6. ANTON GEBELE

    Германия

    Предприятието ANTON GEBELE, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  7. FREY FENSTER & ROLLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието FREY FENSTER & ROLLADEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & BARTL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  2. REPPHUN ROLLADEN

    Германия

    Предприятието REPPHUN ROLLADEN, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Дървени конструкции, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Дървени конструкции, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  4. RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER

    Германия

    Предприятието RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  5. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  6. KLAIBER GMBH

    Германия

    Предприятието KLAIBER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Суров дървен материал, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hermaringen, Германия.

  7. BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Talheim, Германия.

  8. SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K.

    Германия

    Предприятието SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K., e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  9. INSEKTENSCHUTZ ARMIN MOSER GBR

    Германия

    Предприятието INSEKTENSCHUTZ ARMIN MOSER GBR, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Oberrot, Германия.

  10. PETER KNÖRZER

    Германия

    Предприятието PETER KNÖRZER, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмаси - изделия за строителството

Брой резултати

1860 Фирми