• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - изделия за строителството

Резултати за

Пластмаси - изделия за строителството

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. BB MARKISEN

    Германия

    Предприятието BB MARKISEN, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. TROWA WALLISCH GMBH

    Германия

    Предприятието TROWA WALLISCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  3. INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH

    Германия

    Предприятието INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. REINRAUMPRODUKTE.COM

    Германия

    Предприятието REINRAUMPRODUKTE.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  5. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & BARTL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEMMLER & LINK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMMLER & LINK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  3. WINTER GMBH

    Германия

    Предприятието WINTER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Bodnegg, Германия.

  4. HARTMUT JUNKER

    Германия

    Предприятието HARTMUT JUNKER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. NORBERT BRUPBACH

    Германия

    Предприятието NORBERT BRUPBACH, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  1. DRISCHEL GMBH

    Германия

    Предприятието DRISCHEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Setzingen, Германия.

  1. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  2. E. REICHERT GMBH

    Германия

    Предприятието E. REICHERT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ANTON GEBELE

    Германия

    Предприятието ANTON GEBELE, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  4. FREY FENSTER & ROLLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието FREY FENSTER & ROLLADEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  6. RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER

    Германия

    Предприятието RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  7. SCHMIDT GMBH & CO. KG ROLLLADEN MARKISEN GARAGENTORE

    Германия

    Предприятието SCHMIDT GMBH & CO. KG ROLLLADEN MARKISEN GARAGENTORE, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  8. SYSTEM-KOLLER GMBH GMBH

    Германия

    Предприятието SYSTEM-KOLLER GMBH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

  1. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  2. WESS GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието WESS GMBH & CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. DEKOTOOLS

    Германия

    Предприятието DEKOTOOLS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  4. PETER KNÖRZER

    Германия

    Предприятието PETER KNÖRZER, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. DECO TEAM SONNENSCHUTZ

    Германия

    Предприятието DECO TEAM SONNENSCHUTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  6. HALINA BUCHOW

    Германия

    Предприятието HALINA BUCHOW, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. HELMUT STEINER GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT STEINER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Maulburg, Германия.

  8. PROFILPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILPLAST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  9. NAGEL

    Германия

    Предприятието NAGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  10. LOGIPACK GERO GMBH

    Германия

    Предприятието LOGIPACK GERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмаси - изделия за строителството

Брой резултати

564 Фирми