• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кафенета и барове - машини и техника

Резултати за

Кафенета и барове - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Weikersheim, Германия.

  2. BACKFEE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието BACKFEE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Метални домакински принадлежности, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Риби, Метални домакински принадлежности, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  3. KARL FRITZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL FRITZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. WAGNER GBR

    Германия

    Предприятието WAGNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. FRANKE FOODSERVICE SYSTEMS GMBH

    Германия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  2. RGK-GROSSKÜCHEN-HERSTELLUNGS-GMBH & CO. KG

    Германия

  3. BEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BEHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Лека метална конструкция, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Engen, Германия.

  5. PM - MAUCERI GMBH

    Германия

    Предприятието PM - MAUCERI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

  1. MENU SYSTEM GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието MENU SYSTEM GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. KIENLE GMBH

    Германия

    Предприятието KIENLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  1. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. MAX & MORITZ GASTHAUS-BRAUEREI-GMBH

    Германия

    Предприятието MAX & MORITZ GASTHAUS-BRAUEREI-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бира, Ресторанти - машини и техника, Бира, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kressbronn, Германия.

  3. ROLAND GÜNTHER

    Германия

    Предприятието ROLAND GÜNTHER, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Althütte, Германия.

  4. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  5. PANODIS GMBH

    Германия

    Предприятието PANODIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  6. SOFTART

    Германия

    Предприятието SOFTART, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  7. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  8. TAM-EUROPE LIMITED

    Германия

    Предприятието TAM-EUROPE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  1. KING KEBAP GMBH

    Германия

    Предприятието KING KEBAP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  2. TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Наем на промишлени съоръжения, Професионални кухни - машини и техника, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  3. SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Lonsee, Германия.

  4. BOBECK GASTROTEC GMBH

    Германия

    Предприятието BOBECK GASTROTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

Филтри

Резултати за

Кафенета и барове - машини и техника

Брой резултати

24 Фирми

Категория