• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dyes

Резултати за

Dyes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Германия

    Verified by europages badge

    Founded in 1999, KÜBLER Systemspulen is an experienced specialist in system reels. Today, the company's manufacturing takes place over a workshop and storage space amounting to 1700 m², producing system reels for the automotive industry, electrics and electronics suppliers and card clothing. Thanks to our pool of highly qualified employees, as well as our state-of-the-art machinery and manufacturing technologies, the company – which is based in the town of Neuweiler in the Black Forest – has quickly developed into a leading supplier of system reels made from Lignan. Numerous customers all throughout Europe and elsewhere value our sustainably manufactured individual products in small and large batch production, as well as our expert, reliable services. Let us know how we can help you, and we will gladly provide you with a non-binding quote!

  2. COLTEC GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието COLTEC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  3. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстилни бои. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  4. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAX HILSCHER GMBH

    Германия

    Предприятието MAX HILSCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Dornstadt, Германия.

  2. FONG'S EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието FONG'S EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  3. SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  4. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  1. GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  1. PLISSEE - KLISS

    Германия

    Предприятието PLISSEE - KLISS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  2. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. WILHELM STAHLECKER GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM STAHLECKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Süßen, Германия.

  4. HELLMICH ANLAGENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HELLMICH ANLAGENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  5. OERLIKON TEXTILE COMPONENTS GMBH

    Германия

    Предприятието OERLIKON TEXTILE COMPONENTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  6. OSKAR DILO MASCHINENFABRIK KG

    Германия

    Предприятието OSKAR DILO MASCHINENFABRIK KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Eberbach, Германия.

  7. MEMMINGER-IRO GMBH

    Германия

    Предприятието MEMMINGER-IRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  8. FARGER & JOOSTEN, MASCHINENBAU, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието FARGER & JOOSTEN, MASCHINENBAU, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  1. SEIBT + KAPP GMBH & CO. MASCHINENFABRIK KG

    Германия

    Предприятието SEIBT + KAPP GMBH & CO. MASCHINENFABRIK KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.

  2. MERZ MASCHINENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието MERZ MASCHINENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.

  3. FILLMATIC POLSTERINDUSTRIEMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието FILLMATIC POLSTERINDUSTRIEMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. LANGRO-CHEMIE THEO LANG GMBH

    Германия

    Предприятието LANGRO-CHEMIE THEO LANG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  6. STEINHAUSER SPEZIALMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEINHAUSER SPEZIALMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Veringenstadt, Германия.

  7. COLORTEC GMBH

    Германия

    Предприятието COLORTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  8. SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  9. VERMÖGENSTRÄGER BEITLICH GMBH.

    Германия

    Предприятието VERMÖGENSTRÄGER BEITLICH GMBH., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани, и Боядисване на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  10. HEBBECKER TEXTILDRUCK-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието HEBBECKER TEXTILDRUCK-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Dyes

Брой резултати

45 Фирми

Категория