• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dyes

Резултати за

Dyes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Германия

    Verified by europages badge

    Founded in 1999, KÜBLER Systemspulen is an experienced specialist in system reels. Today, the company's manufacturing takes place over a workshop and storage space amounting to 1700 m², producing system reels for the automotive industry, electrics and electronics suppliers and card clothing. Thanks to our pool of highly qualified employees, as well as our state-of-the-art machinery and manufacturing technologies, the company – which is based in the town of Neuweiler in the Black Forest – has quickly developed into a leading supplier of system reels made from Lignan. Numerous customers all throughout Europe and elsewhere value our sustainably manufactured individual products in small and large batch production, as well as our expert, reliable services. Let us know how we can help you, and we will gladly provide you with a non-binding quote!

  2. COLTEC GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието COLTEC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  3. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстилни бои. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  4. FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  5. DR. EBERLE CLEVER CHEMISTRY GMBH

    Германия

    Предприятието DR. EBERLE CLEVER CHEMISTRY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Нехранителни оцветители и багрила, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Нехранителни оцветители и багрила, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LONTEX GMBH

    Германия

    Предприятието LONTEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Нехранителни оцветители и багрила, Текстилни бои, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Нехранителни оцветители и багрила, Текстилни бои, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  1. WILHELM RIEGER GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM RIEGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. PLISSEE - KLISS

    Германия

    Предприятието PLISSEE - KLISS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  1. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  2. S-TEX GMBH

    Германия

    Предприятието S-TEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Schlier, Германия.

  3. FONG'S EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието FONG'S EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Michelbach An Der Bilz, Германия.

  4. SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  5. KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KEINATH NÄHMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  6. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  7. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  8. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  1. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH

    Германия

    Предприятието BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. ROLF KALTENBACH

    Германия

    Предприятието ROLF KALTENBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието UNION-SPECIAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. STICKEREI WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието STICKEREI WEBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  6. PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  7. DIEKREIDEFARBE.DE

    Германия

    Предприятието DIEKREIDEFARBE.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  8. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  9. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  10. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHENK-TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Dyes

Брой резултати

96 Фирми