• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Distribution bins, cardboard and pasteboard working, и cad. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  2. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието INFORM TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, electronic security equipment and systems, database management, Програмиране и програмни продукти, и printed circuit design. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  3. EMTRION GMBH

    Германия

    Предприятието EMTRION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Приложения на е-търговията, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Приложения на е-търговията, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, software, и Embedded PC. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. VICTOR MAYER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VICTOR MAYER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, enamel paints, cuff links, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. FINK TRANSLATION SERVICES

    Германия

    Предприятието FINK TRANSLATION SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Юридически превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JBM-TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието JBM-TRANSLATIONS, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. IN-AGENTUR, INCOMING-TOURISMUS + TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието IN-AGENTUR, INCOMING-TOURISMUS + TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Пътен транспорт, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Пътен транспорт, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG

    Германия

    Предприятието VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  5. TECHNIDOC GMBH

    Германия

    Предприятието TECHNIDOC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  1. ILIJAZ PROTOTYPEN

    Германия

    Предприятието ILIJAZ PROTOTYPEN, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  2. PROFI SCHNELLDIENST FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието PROFI SCHNELLDIENST FACHÜBERSETZUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Устен превод, Превод, Технически превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. RB-KONSTRUKTION GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTENTWICKLUNG UND SONDERTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието RB-KONSTRUKTION GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTENTWICKLUNG UND SONDERTECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  2. INTAS INFORM.TECHNOL. U.ARCHIVS.GMBH

    Германия

    Предприятието INTAS INFORM.TECHNOL. U.ARCHIVS.GMBH, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Архивни отдели, документалисти, и Архивни отдели, документалисти. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  3. TRADOS GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Outsourcing

Брой резултати

15 Фирми