• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclable waste

Резултати за

Recyclable waste

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Construction of waste water plants, Waste water treatment, biological, Waste water treatment plants, Waste water cycle plants, Waste water purification station, Waste water treatment systems for industry, Waste water treatment systems, physical-chemical, Wastewater technology, и industrial water treatment facilities. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  3. NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на granulating mills, и industrial crushers for recycling waste. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации, и Пречистване на водата – апарати и инсталации. Седалището му е в/ъв Hilzingen, Германия.

  5. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието HERBOLD MECKESHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for granulating and grinding rubber, plastics recycling, re-use of plastic waste, и industrial plastic waste recycling. Седалището му е в/ъв Meckesheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, и hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Willstätt-Legelshurst, Германия.

  2. RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL

    Германия

    Предприятието MY-RECYCLING HARTMETALL & WERKZEUGHANDEL, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Складиране и събиране на отпадъци - техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. G.U.T. GOEMA GMBH

    Германия

    Предприятието G.U.T. GOEMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитателни съоръжения, Радари и радионавигация, Пътен транспорт, Изпитване на изделия и материали, Изпитателни съоръжения, Радари и радионавигация, Пътен транспорт, и Изпитване на изделия и материали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  1. RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  2. NOWAK CLEANWATER GMBH

    Германия

    Предприятието NOWAK CLEANWATER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Hausen, Германия.

  1. RALPH HAGENUNGER

    Германия

    Предприятието RALPH HAGENUNGER, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Гуми и аксесоари, Пневматични гуми, Пътен транспорт, Автомобили, Гуми и аксесоари, Пневматични гуми, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  2. RECYCO GESELLSCHAFT FÜR RECYCLINGTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието RECYCO GESELLSCHAFT FÜR RECYCLINGTECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Zaisenhausen, Германия.

  3. SCHWARTING BIOSYSTEM GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWARTING BIOSYSTEM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газификация, биоенергия - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. MEWA RECYCLING MASCHINEN UND ANLAGEN

    Германия

    Предприятието MEWA RECYCLING MASCHINEN UND ANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Gechingen, Германия.

  5. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

    Германия

    Предприятието SIBYLLE STELLRECHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, и Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  6. ETW WOLLMERSHÄUSER GMBH

    Германия

    Предприятието ETW WOLLMERSHÄUSER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  7. UTEC-LUFTREINHALTUNG UND WÄRMERÜCKGEWINNUNG ANLAGENBAU GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Recyclable waste

Брой резултати

19 Фирми

Категория