• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclable waste

Резултати за

Recyclable waste

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Construction of waste water plants, Waste water treatment, biological, Waste water treatment plants, Waste water cycle plants, Waste water purification station, Waste water treatment systems for industry, Waste water treatment systems, physical-chemical, Wastewater technology, и industrial water treatment facilities. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  3. NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на granulating mills, и industrial crushers for recycling waste. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации, и Пречистване на водата – апарати и инсталации. Седалището му е в/ъв Hilzingen, Германия.

  5. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието HERBOLD MECKESHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for granulating and grinding rubber, plastics recycling, re-use of plastic waste, и industrial plastic waste recycling. Седалището му е в/ъв Meckesheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GLOBALFLOW GMBH

    Германия

    Предприятието GLOBALFLOW GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Korntal, Германия.

  2. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, и hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Willstätt-Legelshurst, Германия.

  3. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на waste plastic material reclamation and recycling systems. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  4. AVM GMBH

    Германия

    Предприятието AVM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Meckesheim, Германия.

  5. FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  1. LINDAUER & CO. GMBH

    Германия

    Предприятието LINDAUER & CO. GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. ROHSTOFFHANDEL DILSE GMBH

    Германия

    Предприятието ROHSTOFFHANDEL DILSE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  1. BÜHLER ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BÜHLER ENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  2. MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

  3. AREC ABFALL RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието AREC ABFALL RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  4. KAISER RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието KAISER RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hofstetten, Германия.

  5. MIELNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MIELNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Строителство на промишлени сгради, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  6. BRS BAUSTOFF-RECYCLING SCHWARZWALD-BAAR GMBH

    Германия

    Предприятието BRS BAUSTOFF-RECYCLING SCHWARZWALD-BAAR GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  7. S.P.N. ENTSORGUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието S.P.N. ENTSORGUNGSSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. RÜCKERT GMBH

    Германия

    Предприятието RÜCKERT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  1. WALTER OTT ROHSTOFF-RECYCLING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WALTER OTT ROHSTOFF-RECYCLING GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Стомани, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Rutesheim, Германия.

  2. HEY REST – ENTLASTUNG INH. RÜDIGER HEY

    Германия

    Предприятието HEY REST – ENTLASTUNG INH. RÜDIGER HEY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HAPART MEDIZINAL- ENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. GEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието GEIDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  5. REMONDIS GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  6. CERONA GMBH

    Германия

    Предприятието CERONA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, Пътен транспорт, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Информатика - микро-компютри, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  7. NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  8. G.V.S. GESELLSCHAFT FÜR DIE VERWERTUNG VON SONDERABFÄLLEN MBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието G.V.S. GESELLSCHAFT FÜR DIE VERWERTUNG VON SONDERABFÄLLEN MBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. INAST ABFALLBESEITIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието INAST ABFALLBESEITIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  10. ABFALL- & SCHROTTENTSORGUNG HEINZELMANN

    Германия

    Предприятието ABFALL- & SCHROTTENTSORGUNG HEINZELMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Recyclable waste

Брой резултати

154 Фирми