• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. MINOL MESSTECHNIK W. LEHMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MINOL MESSTECHNIK W. LEHMANN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Вода - добив и снабдяване, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. ABC BUSINESS COMMUNICATION INH. UWE MEINERT

    Германия

    Предприятието ABC BUSINESS COMMUNICATION INH. UWE MEINERT, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Набиране на персонал в международен план, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  3. ILIJAZ PROTOTYPEN

    Германия

    Предприятието ILIJAZ PROTOTYPEN, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.