• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ресторантска дейност

Резултати за

Ресторантска дейност

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FRESHFOOD CATERING OHG

    Германия

    Предприятието FRESHFOOD CATERING OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, Ресторантьорско оборудване, Обществени столови, catering for schools, и Ресторантьорско оборудване. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  2. MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH

    Германия

    Предприятието MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PIZZA SERVICE S+MGMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието PIZZA SERVICE S+MGMBH + CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. PEOPLEEAT

    Германия

    Предприятието PEOPLEEAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на party items. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH

    Германия

    Предприятието BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIETRICH WERNER GOLL GMBH

    Германия

    Предприятието DIETRICH WERNER GOLL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.

  2. DRGH CATERING SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието DRGH CATERING SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, и Обществени столови. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. DSS DAILY SERVICES & SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието DSS DAILY SERVICES & SOLUTIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, и Коли под наем. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. KLIPPSTEIN BETRIEBSVERPFLEGUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието KLIPPSTEIN BETRIEBSVERPFLEGUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, и Обществени столови. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  5. MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH

    Германия

    Предприятието MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, и Обществени столови. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  1. GASTROMENÜ GMBH

    Германия

    Предприятието GASTROMENÜ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. EHRENFRIED BETRIEBE GMBH

    Германия

    Предприятието EHRENFRIED BETRIEBE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. SCHWARZWALD-HÜSLE GMBH VERTRIEB VON SCHWARZWÄLDER SPEZIALITÄTEN

    Германия

    Предприятието SCHWARZWALD-HÜSLE GMBH VERTRIEB VON SCHWARZWÄLDER SPEZIALITÄTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  2. VICTOR'S HEALTH CARE SERVICES AG

    Германия

    Предприятието VICTOR'S HEALTH CARE SERVICES AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. HEIß UND KALT GETRÄNKE UND CATERING GMBH

    Германия

    Предприятието HEIß UND KALT GETRÄNKE UND CATERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  4. ZENTSCH CATERING GMBH

    Германия

    Предприятието ZENTSCH CATERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Eppelheim, Германия.