• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • системи и процедури за стерилни стаи

Резултати за

Системи и процедури за стерилни стаи

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

    Германия

    Предприятието MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Processing of plastics, Системи и процедури за стерилни стаи, special purpose chains, и white chambers. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  2. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, test instruments for the plastics industry, flowmeters, rheology, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  3. INGO GEIGER

    Германия

    Предприятието INGO GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  4. BSR INGENIEUR-BÜRO

    Германия

    Предприятието BSR INGENIEUR-BÜRO, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  5. TSE SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TSE SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Moos, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REINRAUMPRODUKTE.COM

    Германия

    Предприятието REINRAUMPRODUKTE.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  2. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. CONTAMINATION CONTROL INSTRUMENTS- CCI VON KAHLDEN GMBH

    Германия

    Предприятието CONTAMINATION CONTROL INSTRUMENTS- CCI VON KAHLDEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. ASYS PROZESS- UND REINRAUMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ASYS PROZESS- UND REINRAUMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Dornstadt, Германия.

  5. ELGERA DIETER BOSCH GMBH

    Германия

    Предприятието ELGERA DIETER BOSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Gaienhofen, Германия.

  1. CTV OPTIMUM

    Германия

Филтри

Резултати за

Системи и процедури за стерилни стаи

Брой резултати

11 Фирми