• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • зелени растения

Резултати за

Зелени растения

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. WAHLERREBEN GBR

    Германия

    Предприятието WAHLERREBEN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. WOLFGANG BRANDT

    Германия

    Предприятието WOLFGANG BRANDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  3. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Германия

    Предприятието SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  4. DÖTTERER PFLANZEN GMBH

    Германия

    Предприятието DÖTTERER PFLANZEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Цъфтящи растения, Зелени растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.