• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • зелени растения

Резултати за

Зелени растения

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. WAHLERREBEN GBR

    Германия

    Предприятието WAHLERREBEN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Германия

    Предприятието SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  3. REBEN SIBBUS GMBH

    Германия

    Предприятието REBEN SIBBUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  4. SÜDWESTPALMEN GBR

    Германия

    Предприятието SÜDWESTPALMEN GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  5. BLUMEN ELFNER GBR

    Германия

    Предприятието BLUMEN ELFNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WOLFGANG BRANDT

    Германия

    Предприятието WOLFGANG BRANDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  2. BLUMEN RUESS GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN RUESS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. REBVEREDLUNG KÜHNER

    Германия

    Предприятието REBVEREDLUNG KÜHNER, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Lauffen A/n, Германия.

  4. DÖTTERER PFLANZEN GMBH

    Германия

    Предприятието DÖTTERER PFLANZEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Цъфтящи растения, Зелени растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.