• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини и материали за подвързване

Резултати за

Машини и материали за подвързване

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    We have been living and working for our family company with great passion for almost 100 years. By completing his training as a book printer in 1919, Josef Altmann laid the foundations for our family tradition in the graphics industry. His sons Gerhard and Werner followed in his footsteps in 1949 and 1955, respectfully. Peter Altmann has been managing the company in what is now the third generation since 1993. With the foundation of Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980, we specialised in the international trade of used machines for printing and finishing, which is our key area of expertise. In the meantime, we have continually built up our reputation as a respectable, technically adept and service-oriented partner. This reputation extends far beyond the confines of our base in Magstadt, a town located on the outskirts of Stuttgart. We are very proud to say that our machinery is used all around the world. Our vision is to provide you with the best machinery, with the best service and at the best price.

  2. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

    Германия

    Предприятието BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и материали за подвързване, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и материали за подвързване, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  3. PSF PRÜFTECHNIK STEFFEN FELSCHE

    Германия

    Предприятието PSF PRÜFTECHNIK STEFFEN FELSCHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  4. BECKER PRODUKTIONSTECHNIK DIPL.-ING. WERNER BECKER

    Германия

    Предприятието BECKER PRODUKTIONSTECHNIK DIPL.-ING. WERNER BECKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  5. PHILORO EDELMETALLE GMBH

    Германия

    Предприятието PHILORO EDELMETALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMTEC ADVANCED MEASUREMENT MESSTECHNISCHER SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието AMTEC ADVANCED MEASUREMENT MESSTECHNISCHER SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lauffen, Германия.

  2. HOLZHÄUER HYDRAULIK & MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZHÄUER HYDRAULIK & MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  3. JÄGER FLUID GMBH

    Германия

    Предприятието JÄGER FLUID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. COLLECTION PATRICE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието COLLECTION PATRICE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. HANS J. WÄCHTER REINIGUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието HANS J. WÄCHTER REINIGUNGSSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  1. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  2. CAD-KONSTRUKTIONSBÜRO WIELAND SCHEIDER E.K.

    Германия

    Предприятието CAD-KONSTRUKTIONSBÜRO WIELAND SCHEIDER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Проектантски бюра - ПГС, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. LOTHAR KATHMANN

    Германия

    Предприятието LOTHAR KATHMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  2. VOGT PAPIERTECHNIK

    Германия

    Предприятието VOGT PAPIERTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  3. MM-SUEDWEST INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието MM-SUEDWEST INDUSTRIEVERTRETUNG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG

    Германия

    Предприятието ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MAASSEN GMBH

    Германия

    Предприятието MAASSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  7. PASZT LACKIERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието PASZT LACKIERSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Бояджийски пистолети и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Бояджийски пистолети и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  8. MB BÄUERLE GMBH

    Германия

    Предприятието MB BÄUERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  1. KARL SCHRÖDER KG

    Германия

    Предприятието KARL SCHRÖDER KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Германия

    Предприятието YAVAS MASCHINENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. CASTUS INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието CASTUS INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Erolzheim, Германия.

  4. UNGER GMBH

    Германия

    Предприятието UNGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Компресори, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Германия

    Предприятието REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Печатарски преси, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Печатарски преси, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  6. HEINRICH UV-ANLAGEN-SERVICE

    Германия

    Предприятието HEINRICH UV-ANLAGEN-SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Изпитателни съоръжения, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  7. GEBRUEDER HELD HYDRAULIK - TECHNISCHER GROSSHANDEL - GMBH

    Германия

    Предприятието GEBRUEDER HELD HYDRAULIK - TECHNISCHER GROSSHANDEL - GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  8. UNIVERSAL SERVICE

    Германия

    Предприятието UNIVERSAL SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sulzfeld, Германия.

  9. RAABE GMBH

    Германия

    Предприятието RAABE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия - машини и техника, Сериграфия, Печатане и подвързване - пособия, Сериграфия - помощни материали, Сериграфия - машини и техника, Сериграфия, Печатане и подвързване - пособия, и Сериграфия - помощни материали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. BEYOND DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BEYOND DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Офисно оборудване - машини и техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини и материали за подвързване

Брой резултати

170 Фирми