• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химическо чистене - машини

Резултати за

Химическо чистене - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Германия

    Предприятието EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  3. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  4. WMA - WÄSCHEMIETSERVICE

    Германия

    Предприятието WMA - WÄSCHEMIETSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  5. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  3. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  4. LEIFHEIT AG

    Германия

    Предприятието LEIFHEIT AG, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  5. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  1. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  1. KLAUS BINNINGER

    Германия

    Предприятието KLAUS BINNINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  2. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието GE GONSER UND EHRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  3. FLEXORAND GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXORAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  4. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Германия

    Предприятието KARSTEN FÜNFSTÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großerlach, Германия.

  5. CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE

    Германия

    Предприятието CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  6. PFULLMANN INT. HANDELSVERTRETUNG INH. ROLF PFULLMANN

    Германия

    Предприятието PFULLMANN INT. HANDELSVERTRETUNG INH. ROLF PFULLMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  7. POLYTEX INDUSTRIETEXTILIEN VON OLNHAUSEN GMBH

    Германия

    Предприятието POLYTEX INDUSTRIETEXTILIEN VON OLNHAUSEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  8. GRIMM PULVERLACK VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието GRIMM PULVERLACK VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  2. IMHOFF & STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието IMHOFF & STAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. ULBRICH BOND & SEAL GMBH - ITW PLEXUS KLEBSTOFFE

    Германия

    Предприятието ULBRICH BOND & SEAL GMBH - ITW PLEXUS KLEBSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Смоли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  5. BEKU OIL GMBH

    Германия

    Предприятието BEKU OIL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  6. FÄRBER & SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието FÄRBER & SCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия, Козметични средства, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Машини и техника за производство на козметични изделия, Козметични средства, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. HÜTTLIN GMBH

    Германия

    Предприятието HÜTTLIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  9. ZMTECH

    Германия

    Предприятието ZMTECH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  10. GMPI MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието GMPI MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Химическо чистене - машини

Брой резултати

32 Фирми

Категория