• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • щамповане на пластмаси - машини

Резултати за

Щамповане на пластмаси - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LB PRAEGE TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LB PRAEGE TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на пластмаси - машини, Печат и набор - машини и техника, Щамповане на пластмаси - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. WEBER ULTRASONICS AG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WEBER ULTRASONICS AG, e Производител, и работи в сферата на ултразвукови режещи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, и Cleaning generators. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  3. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на ултразвукови режещи машини, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic generators, Ultrasonic components, ултразвукови режещи машини, Consulting for ultrasonic technology, Ultrasonic devices for processing plastics, Hand-operated ultrasonic welding equipment, и Ultrasonic sonotrodes for plastic technology. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. DIEFFENBACHER GMBH + CO. KG

    Германия

  5. K N A U E R UND R Ö S C H GMBH WERKZEUG- UND MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието K N A U E R UND R Ö S C H GMBH WERKZEUG- UND MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. E M U K - GMBH, VERTRIEB MECHANISCHER FERTIGUNGSTEILE, MASCHINEN UND MASCHINENZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието E M U K - GMBH, VERTRIEB MECHANISCHER FERTIGUNGSTEILE, MASCHINEN UND MASCHINENZUBEHÖR, e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  2. ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за коване, и Обработващи машини за коване. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN

    Германия

    Предприятието KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  4. SCHENK WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHENK WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Обработващи машини за щамповане, Ръчни инструменти, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. DIETER HOHN & CO. WERKZEUGMASCHINEN

    Германия

    Предприятието DIETER HOHN & CO. WERKZEUGMASCHINEN, и работи в сферата на Обработващи машини за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за коване, и Обработващи машини за коване. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  1. ETILABGRAWO GMBH

    Германия

    Предприятието ETILABGRAWO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  2. WALDEMAR BATTIGE WERKZEUGMASCHINEN

    Германия

  1. SAAG HANDELS GMBH

    Германия

  2. WAGNER SERVICE WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Германия

  3. MAIER MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието MAIER MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Attenweiler, Германия.

  4. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  6. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  8. WANNER TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WANNER TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  1. 3DSINT GMBH

    Германия

    Предприятието 3DSINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Спояване на пластмаси - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Спояване на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. MOTAN HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието MOTAN HOLDING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. GRAUFF GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRAUFF GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  4. HELIX GMBH

    Германия

    Предприятието HELIX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  5. PAMA-VAC

    Германия

    Предприятието PAMA-VAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, Помпи, Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, и Помпи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  7. S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU

    Германия

    Предприятието S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  8. HS-SCHAUMSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието HS-SCHAUMSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  9. RINCO ULTRASONICS GMBH

    Германия

    Предприятието RINCO ULTRASONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  10. POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER

    Германия

    Предприятието POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Щамповане на пластмаси - машини

Брой резултати

223 Фирми

Категория