• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • щамповане на пластмаси - машини

Резултати за

Щамповане на пластмаси - машини - Внос износ

 1. GENERALPLAST SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GENERALPLAST SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на blowers, moulded parts for the building industry, plants, machinery and equipment for the plastics industry, technical item moulding, plastics - manufacture and forming, plastic moulding for third parties, и machinery and equipment for cutting plastics. Седалището му е в/ъв Jerago Con Orago, Италия.

 2. STAMPLANET S.R.L.

  Италия

  Предприятието STAMPLANET S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на brioche moulds, packaging for cosmetics, injection moulding of plastics, и mould making and design. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 3. XTEK & C SAS

  Италия

  Предприятието XTEK & C SAS, e Производител, и работи в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на пластмаси - машини, thermoforming, brioche moulds, Щамповане на пластмаси - машини, и Automotive. Седалището му е в/ъв Castellalto, Италия.

 4. PIOVAN S.P.A.

  Италия

  Предприятието PIOVAN S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, plastic materials, и plastic moulding. Седалището му е в/ъв Santa Maria Di Sala, Италия.

 5. ACG F.LLI MANCA SRL

  Италия

  Предприятието ACG F.LLI MANCA SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на moulding of plastic materials, injection moulding of plastics, и design of moulds for plastics. Седалището му е в/ъв Cassina De Pecchi, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. C.M.Z. SAS

  Италия

  Предприятието C.M.Z. SAS, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на plastic moulding, и construction of moulds for moulding thermoplastic material. Седалището му е в/ъв Nova Milanese, Италия.

 2. TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C.

  Италия

  Предприятието TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на mould making and design, bespoke machining, и plastic displays. Седалището му е в/ъв Ronco Briantino, Италия.

 3. AKRON S.R.L

  Италия

  Предприятието AKRON S.R.L, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Grone, Италия.

 4. FP SERVICES SRL

  Италия

  Предприятието FP SERVICES SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и mechanical hands. Седалището му е в/ъв Toscanella Di Dozza, Италия.

 5. RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD

  Германия

  Предприятието RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 1. PLASTIC SYSTEMS S.P.A.

  Италия

  Предприятието PLASTIC SYSTEMS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Borgoricco, Италия.

 2. ISC

  Италия

  Предприятието ISC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Mariano Comense, Италия.

 1. TECNOVA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOVA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Oleggio, Италия.

 2. MODELLPLAST

  Италия

  Предприятието MODELLPLAST, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Oderzo, Италия.

 3. TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L., и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Carate Brianza, Италия.

 4. S.I.R.T. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.I.R.T. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

 5. BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Volongo, Италия.

 6. ALEMA, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието ALEMA, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Щамповане на пластмаси - машини, Пластмасови материи - домашни артикули, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Lanskroun, Чехия.

 7. PTH GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието PTH GROUP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Castiglione Olona, Италия.

 8. MAKLAUS S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAKLAUS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Arona, Италия.

 1. OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L.

  Италия

  Предприятието OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

 2. TASSO S.R.L.

  Италия

  Предприятието TASSO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Atessa, Италия.

 3. ICMA SAN GIORGIO S.P.A.

  Италия

  Предприятието ICMA SAN GIORGIO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв San Giorgio Su Legnano, Италия.

 4. BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L.

  Италия

  Предприятието BD PLAST FILTERING SYSTEM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Bondeno, Италия.

 5. C.M.G. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.M.G. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Olgiate Olona, Италия.

 6. FARE' S.P.A.

  Италия

  Предприятието FARE' S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Fagnano Olona, Италия.

 7. S.C.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.C.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Argenta, Италия.

 8. INTERPLAST

  Италия

  Предприятието INTERPLAST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Portomaggiore, Италия.

 9. MATEX VARESE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MATEX VARESE S.R.L., и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Casciago, Италия.

 10. MAST S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAST S.R.L., и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Щамповане на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, и Щамповане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Calderara Di Reno, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Щамповане на пластмаси - машини - Внос износ

Брой резултати

2495 Фирми

Категория