• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • preserved food

Резултати за

Preserved food

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Etimex realises high-quality packaging solutions for food, pet food, baby food, convenience items, pharmaceuticals and technical items alongside you. With our highly motivated and experienced team, we offer the maximum flexibility and efficiency for your requirements of packaging solutions consisting of plastic films and plastic containers. We use leading technologies in the extrusion, thermoforming, injection moulding, barrier injection moulding and IML (in-mould labelling) production stages. We support you from the initial idea through design development, prototype production (3D) and pilot tool and tool manufacturing, right up to production and delivery. Product packaging of the highest level. Plastic packaging has been our contribution to the optimal protection and attractive presentation of your high-quality products for more than 65 years. ETIMEX produces: MEAL TRAYS, THERMOFORMING SHEETS, FLEXIBLE FILMS, PHARMACEUTICAL FILMS, INJECTION MOULDING CUPS, SEALING FILMS.

  2. HINTERKOPF GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERKOPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  3. RÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието RÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grafenhausen, Германия.

  4. HOBART GMBH

    Германия

    Предприятието HOBART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Германия

    Предприятието MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  2. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Производство на консерви - машини и техника, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Производство на консерви - машини и техника, и Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Neuenburg/zienken, Германия.

  3. MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. MB-M GMBH

    Германия

    Предприятието MB-M GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gechingen, Германия.

  5. PACKAGING VALLEY E.V.

    Германия

    Предприятието PACKAGING VALLEY E.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  1. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

    Германия

    Предприятието DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  2. BBVERPACKUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието BBVERPACKUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  1. HARALD HINDERER

    Германия

    Предприятието HARALD HINDERER, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковане с бандероли - машини, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Опаковане с бандероли - машини. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  2. HARRO HÖFLIGER VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието HARRO HÖFLIGER VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

  3. JUNKER-FILTER GMBH.

    Германия

    Предприятието JUNKER-FILTER GMBH., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  4. CBV - CHRISTOPH BINDER VERPACKUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието CBV - CHRISTOPH BINDER VERPACKUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK

    Германия

    Предприятието BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Лакиране - техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Лакиране - техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Weil Der Stadt, Германия.

  6. HVS HOHENLOHER VERPACKUNGS-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието HVS HOHENLOHER VERPACKUNGS-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  7. BESTE WASSERAUFBEREITUNG GMBH BERNHARD STEGMAIER

    Германия

    Предприятието BESTE WASSERAUFBEREITUNG GMBH BERNHARD STEGMAIER, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. LOGOS-INNOVATIONEN GMBH

    Германия

    Предприятието LOGOS-INNOVATIONEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bodnegg, Германия.

  1. HOSOKAWA BEPEX GMBH

    Германия

    Предприятието HOSOKAWA BEPEX GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  2. MOBA-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието MOBA-TEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  3. MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  4. BÜHLER BARTH GMBH

    Германия

    Предприятието BÜHLER BARTH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  5. WIMMI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WIMMI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  6. REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  7. KOHLER VERPACKUNGSTECHNIK INH. MICHAEL KOHLER

    Германия

    Предприятието KOHLER VERPACKUNGSTECHNIK INH. MICHAEL KOHLER, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  8. BARTELMÄS SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BARTELMÄS SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE

    Германия

    Предприятието GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Denkingen, Германия.

  10. PICK AHK BACKTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PICK AHK BACKTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Preserved food

Брой резултати

71 Фирми

Категория