• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • декоративни птици

Резултати за

Декоративни птици - Внос износ

 1. POULTRY FARMS VALERA

  Гърция

  Предприятието POULTRY FARMS VALERA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Ioannina, Гърция.

 2. PAJARERÍA SAMU

  Испания

  Предприятието PAJARERÍA SAMU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, pet bird food, и Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Estepa, Испания.

 3. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Германия

  Предприятието PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Stainless steels, feeds for birds, toys, и articles for birds. Седалището му е в/ъв Königsbrunn, Германия.

 4. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Португалия

  Предприятието OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Alcaidaria, Португалия.

 5. GENOVO FOODS LLC.

  Украйна

  Предприятието GENOVO FOODS LLC., e Търговец на едро, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Kotsubinskoe, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GEERT VERHOEVEN

  Белгия

  Предприятието GEERT VERHOEVEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на hens, small animals, и rabbit. Седалището му е в/ъв KLUIZEN, Белгия.

 2. M. OLLESCH

  Германия

  Предприятието M. OLLESCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Декоративни птици, Храна за животновъдството, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Декоративни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

 3. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Белгия

  Предприятието DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни питомци - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за домашни животни, Декоративни птици, Кучета и котки - принадлежности, Храна за домашни животни, reptiles, Декоративни птици, и Кучета и котки - принадлежности. Седалището му е в/ъв Aartselaar, Белгия.

 4. AVICOLA SA

  Молдавия

  Предприятието AVICOLA SA, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, hens, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Raionul Riscani, Молдавия.

 5. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Турция

  Предприятието AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Германия

  Предприятието EREBO HEIMTIERPRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Декоративни птици, Домашни питомци - принадлежности, Клетки за животни и за птици, Риби, Декоративни птици, Домашни питомци - принадлежности, и Клетки за животни и за птици. Седалището му е в/ъв Boos, Германия.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Германия

  Предприятието MANUFAKTUR KRATZPFOTE, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на scratching posts, и cats. Седалището му е в/ъв Helmbrechts, Германия.

 1. SAS ZOLUX

  Франция

  Предприятието SAS ZOLUX, e Производител, и работи в сферата на Аквариуми и бокали. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, Домашни питомци - принадлежности, Декоративни птици, и Домашни питомци - принадлежности. Седалището му е в/ъв Saintes, Франция.

 2. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Португалия

  Предприятието SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв São Romão Do Coronado, Португалия.

 3. JAULASDEMADERA

  Испания

  Предприятието JAULASDEMADERA, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Освен това развива дейност и в сферата на cages for domestic animals, и Pet products manufacturers. Седалището му е в/ъв La villa de don fadrique, Испания.

 4. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Quinta Da Gramela, Португалия.

 5. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Португалия

  Предприятието MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Porto Alto, Португалия.

 6. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Португалия

  Предприятието AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Horta Do Chão Da Serra, Португалия.

 7. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Холандия

  Предприятието W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, и Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Dronrijp, Холандия.

 8. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Португалия

  Предприятието PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Carrazedo, Португалия.

 1. MARTINS E GERALDES LDA.

  Португалия

  Предприятието MARTINS E GERALDES LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Águas Vivas, Португалия.

 2. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Португалия

  Предприятието AVIARIOS AGRO OVO LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв São João Das Lampas, Португалия.

 3. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Португалия

  Предприятието AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Resouro, Португалия.

 4. POULTRY EQUIPMENT

  Турция

  Предприятието POULTRY EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Португалия

  Предприятието VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Lavadouro, Португалия.

 6. AVE IMPEX S.R.L.

  Румъния

  Предприятието AVE IMPEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, и Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Satu Mare, Румъния.

 7. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Португалия

  Предприятието NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Caramulo, Португалия.

 8. IMAZO AB

  Швеция

  Предприятието IMAZO AB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Vara, Швеция.

 9. AVITAMEGA AVICOLA IDEAL TAMEGA LDA.

  Португалия

  Предприятието AVITAMEGA AVICOLA IDEAL TAMEGA LDA., и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Lixa, Португалия.

 10. VURALLAR KAZ

  Турция

  Предприятието VURALLAR KAZ, e Производител, и работи в сферата на Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Kagizman, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Декоративни птици - Внос износ

Брой резултати

296 Фирми