• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- заици и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- заици и дивеч - животновъдство - Внос износ

  1. COQ DES PRES

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието COQ DES PRES, e Производител, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни кокошки и пилета, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, и Rillettes. Седалището му е в/ъв Fernelmont, Белгия.

  2. RUDOLF SCHARER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RUDOLF SCHARER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  3. ERNST GREGORC

    Австрия

    Предприятието ERNST GREGORC, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Gosdorf, Австрия.

  4. POLFOOD GMBH

    Германия

    Предприятието POLFOOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  5. WILLI KRUPKE GMBH

    Германия

    Предприятието WILLI KRUPKE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Bockhorn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LES VOLAILLES MIERAL

    Франция

    Предприятието LES VOLAILLES MIERAL, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Montrevel En Bresse, Франция.

  2. HANS SCHULTHESS

    Швейцария

    Предприятието HANS SCHULTHESS, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  3. EIER & GEFLÜGEL POTTHOFF

    Германия

    Предприятието EIER & GEFLÜGEL POTTHOFF, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Verl, Германия.

  4. PANAMERICARNE HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието PANAMERICARNE HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bendestorf, Германия.

  5. ALEMAS S.R.L.

    Италия

  1. BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Zemendorf, Австрия.

  2. FRISCHEPARADIES EDELFISCH GMBH

    Германия

    Предприятието FRISCHEPARADIES EDELFISCH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  1. VOLAILLES DE BERLOZ

    Белгия

    Предприятието VOLAILLES DE BERLOZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Добитък и домашни птици - храни, Зърна за добитък и домашни птици, и Добитък и домашни птици - храни. Седалището му е в/ъв Berloz, Белгия.

  2. MELONCELLI CARNI S.R.L.

    Италия

  3. BEITELHOFF GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BEITELHOFF GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  4. NUTRIAVES, ABATE E TRANSFORMAÇAO DE AVES,LDA.

    Португалия

  5. BIEGI FOODS GMBH

    Германия

    Предприятието BIEGI FOODS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Bad Homburg, Германия.

  6. GLOBAL MEAT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GLOBAL MEAT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  7. TRUPRO AG

    Швейцария

    Предприятието TRUPRO AG, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, Олио и хранителни мазнини, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Mörschwil, Швейцария.

  8. STELLA VITTORIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието STELLA VITTORIA S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  1. GEFLÜGELHOF HOLLMANN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието GEFLÜGELHOF HOLLMANN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Млечни продукти, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  2. BUVENS

    Белгия

    Предприятието BUVENS, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Diest, Белгия.

  3. GÄNSEHOF TAPPHORN

    Германия

    Предприятието GÄNSEHOF TAPPHORN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Lohne, Германия.

  4. DIERCKS & HENNINGS FLEISCHHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието DIERCKS & HENNINGS FLEISCHHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Wesseling, Германия.

  5. SALMO FUMICA AG

    Швейцария

    Предприятието SALMO FUMICA AG, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Nussbaumen, Швейцария.

  6. ZANDHOF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ZANDHOF HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Prinzhöfte, Германия.

  7. NORDIMEX GMBH

    Германия

    Предприятието NORDIMEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  8. GEFLÜGEL PETERSEN GMBH&CO KG

    Германия

    Предприятието GEFLÜGEL PETERSEN GMBH&CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Hünfeld, Германия.

  9. EMMERICH HERMANN JUNGHENNENAUFZUCHT

    Австрия

    Предприятието EMMERICH HERMANN JUNGHENNENAUFZUCHT, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Gnas, Австрия.

  10. MICHAEL MAHLER

    Германия

    Предприятието MICHAEL MAHLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Млечни продукти, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Estenfeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домашни птици- заици и дивеч - животновъдство - Внос износ

Брой резултати

85 Фирми