• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • дерик кранове

Резултати за

Дерик кранове - Внос износ

 1. GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Schwanberg, Австрия.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Турция

  Предприятието ACAR KARDEŞLER SONDAJ, e Производител, и работи в сферата на Вода - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. BEMTAS KULE VINC

  Турция

  Предприятието BEMTAS KULE VINC, e Производител, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. UZMANLAR PLATFORM

  Турция

  Предприятието UZMANLAR PLATFORM, e Производител, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на lifting platform. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 5. MARBEYAZ

  Турция

  Предприятието MARBEYAZ, e Производител, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Водно-електрически централи, tower cranes, Водно-електрически централи, и construction of hydroelectric power plants. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COŞKUN VINÇ KIRALAMA

  Турция

  Предприятието COŞKUN VINÇ KIRALAMA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Самоходни кранове, mobile crane rental, и Самоходни кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. CANBEY VINÇ KIRALAMA

  Турция

  Предприятието CANBEY VINÇ KIRALAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на mobile crane rental. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. RAYDEM%VINÇMAKSAN

  Турция

  Предприятието RAYDEM%VINÇMAKSAN, e Производител, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. JOSEPH PARIS

  Франция

  Предприятието JOSEPH PARIS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Дерик кранове, Строителство на промишлени сгради, Дерик кранове, cranes, и overhead travelling crane. Седалището му е в/ъв Nantes, Франция.

 5. SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG

  Турция

  Предприятието SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на crane trucks for building, и cranes for vehicles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL

  Турция

  Предприятието CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, Мостови кранове, Дерик кранове, и Мостови кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul/tuzla, Турция.

 1. ILHANLAR VINC KIRALAMA

  Турция

  Предприятието ILHANLAR VINC KIRALAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ANTEPLİ VİNÇ

  Турция

  Предприятието ANTEPLİ VİNÇ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства за складиране, Превозни средства за складиране, и transport. Седалището му е в/ъв İzmir, Турция.

 3. RIGSERV LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIGSERV LTD, e Производител, и работи в сферата на Сонди за вадене на скални проби. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Дерик кранове, Пробиване и сондиране, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 4. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Италия

  Предприятието SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 5. TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Дерик кранове. Освен това развива дейност и в сферата на dual arm cranes, и winch. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 6. PETRIND S.R.L.

  Италия

  Предприятието PETRIND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

 7. MORI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Campofilone, Италия.

 8. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CO.ME.TRI.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Adria, Италия.

 1. GEOMARC S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOMARC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Monza, Италия.

 2. VARIS VINC

  Турция

  Предприятието VARIS VINC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Casalbordino, Италия.

 4. ADRIATECH S.R.L.

  Италия

  Предприятието ADRIATECH S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 5. RAGOT CLAUDE

  Франция

  Предприятието RAGOT CLAUDE, e Производител, и работи в сферата на Скоростни кутии за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, Спирачки за превозни средства, Дерик кранове, и Спирачки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Arnas, Франция.

 6. DRILL SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието DRILL SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Mosciano Sant'angelo, Италия.

 7. C.F. NIELSEN A/S

  Дания

  Предприятието C.F. NIELSEN A/S, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Baelum, Дания.

 8. NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O

  Полша

  Предприятието NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O, e Производител, и работи в сферата на Корабно снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, Корабни архитекти, Дерик кранове, и Корабни архитекти. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

 9. BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Дерик кранове, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. DRILLMEC S.P.A.

  Италия

  Предприятието DRILLMEC S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сонди за вадене на скални проби, Дерик кранове, Сонди за вадене на скални проби, и Дерик кранове. Седалището му е в/ъв Podenzano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно