• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кранове за сградово строителство

Резултати за

Кранове за сградово строителство - Внос износ

 1. DEAL LEVAGE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието DEAL LEVAGE, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, lifting equipment and accessories, lifting equipment and accessories in Bouches du Rhone, hoist supplier, industrial lifting, slings made to measure, industrial chain, ropes, и cables for industry. Седалището му е в/ъв Gémenos, Франция.

 2. PIANA GRU

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието PIANA GRU, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на tower cranes for construction, repair of construction cranes, assembly of construction cranes, crane hire, potain used cranes, raimondi used cranes, и simma used construction cranes. Седалището му е в/ъв Cazzago San Martino, Италия.

 3. CORCAN S. L.

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието CORCAN S. L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Crane maintenance, Crane repairs, Bridge crane, Monorail cranes, Overhead crane, Double rail cranes, и Tower cranes. Седалището му е в/ъв Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Испания.

 4. STROITELNA MEHANISACIA AD

  България

  С своя над 40 годишен опит Строителна механизация АД е утвърдена фирма в сферата на услугите с автокранове, а с квалифицирания си персонал и механизация от най-ново поколение гарантират безпроблемно и професионално извършване на всякакви задачи. Благодарение на богатата гама от автокранове от 16 до 220 тона и височина на работа до 103 метра фирмата е в състояние да предложи решение дори и за най-сложните строително-монтажни дейности.

 5. CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Португалия

  Предприятието SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на truck-mounted crane rental, hoisting crane rental, porches, и telescopic lift trucks. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

 2. FISSOLOGRU

  Италия

  Предприятието FISSOLOGRU, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, tower cranes for construction, building industry equipment rental, Строителни машини, и new and used tower crane rental. Седалището му е в/ъв Bernezzo, Италия.

 3. NOR-ESTE

  Испания

  Предприятието NOR-ESTE, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Леки метални скелета, Кранове за сградово строителство, Подемни платформи, tower cranes, Леки метални скелета, Кранове за сградово строителство, и Подемни платформи. Седалището му е в/ъв Villanueva De Gállego-Zaragoza, Испания.

 4. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Турция

  Предприятието INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Кранове за сградово строителство, и pipe bending machines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. ERSET PLATFORM

  Турция

  Предприятието ERSET PLATFORM, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на building supplies. Седалището му е в/ъв Kahramanmaraş, Турция.

 1. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Франция

  Предприятието MATELOC COFFRAGES ET GRUES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, construction crane rental, Concrete formwork, Кранове за сградово строителство, и formwork for the building industry. Седалището му е в/ъв Cholet, Франция.

 2. C.R.S. SRL

  Италия

  Предприятието C.R.S. SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на crane erection for the building sector, cranes, jib crane trucks, и hydraulic cranes. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 1. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Португалия

  Предприятието SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на tower cranes for construction, self-elevating cranes, crane manufacturing, и Industrial electric hoisting systems. Седалището му е в/ъв Canas De Senhorim, Португалия.

 2. TKE KULE VINÇ LTD

  Турция

  Предприятието TKE KULE VINÇ LTD, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Строителни машини, Кранове за сградово строителство, Строителни машини, и radio control units for construction site cranes. Седалището му е в/ъв Recklinghausen, Германия.

 4. DE CEUSTER & CO

  Белгия

  Предприятието DE CEUSTER & CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Кранове за сградово строителство, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Кранове за сградово строителство, и used machines. Седалището му е в/ъв Lommel, Белгия.

 5. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Германия

  Предприятието KRAFOTEC PANNIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Портални рамки, Портални кранове, Строителство на промишлени сгради, Портални рамки, Портални кранове, Строителство на промишлени сгради, и machine building. Седалището му е в/ъв Lutherstadt Wittenberg, Германия.

 6. STODDART CRANE HIRE

  Обединеното кралство

  Предприятието STODDART CRANE HIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на automatic crane rental, construction crane rental, hydraulic crane truck rental, и boom crane truck rental. Седалището му е в/ъв Muir Of Ord, Обединеното кралство.

 7. ARCOMET

  Белгия

  Предприятието ARCOMET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Конзолни кранове, Кранове за сградово строителство, crane construction, taps, и Конзолни кранове. Седалището му е в/ъв Beringen, Белгия.

 8. FASSI GRU SPA

  Италия

  Предприятието FASSI GRU SPA, e Производител, и работи в сферата на Конзолни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, hydraulic cranes, и Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Albino, Италия.

 1. CHESTERFIELD CRANE

  Обединеното кралство

  Предприятието CHESTERFIELD CRANE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на cranes, gantry cranes, jib cranes, и overhead cranes for lifting merchandise. Седалището му е в/ъв Chesterfield, Обединеното кралство.

 2. FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK

  Полша

  Предприятието FIRMA DŹWIGOWA MAREK URBANEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Техническо и промишлено обучение, Техническо и промишлено обучение, crane maintenance, crane erection for the building sector, и crane hire. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

 3. SMEC

  Белгия

  Предприятието SMEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на construction site machinery rental, bobcat, и Dumpers. Седалището му е в/ъв Itegem, Белгия.

 4. CEFA

  Белгия

  Предприятието CEFA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Видове хидравличен крик, Кранове за сградово строителство, crane repairs, Видове хидравличен крик, и Pneumatic cylinders. Седалището му е в/ъв Ghislenghien, Белгия.

 5. MICHIELSENS

  Белгия

  Предприятието MICHIELSENS, e Multi-Category, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Конзолни кранове, и Конзолни кранове. Седалището му е в/ъв Wijnegem, Белгия.

 6. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Италия

  Предприятието BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, e Производител, и работи в сферата на Конзолни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, и Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Poviglio, Италия.

 7. IMASCO

  Белгия

  Предприятието IMASCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Товаро-разтоварни транспортни колички, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Кранове за сградово строителство, Товаро-разтоварни транспортни колички, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Stabroek, Белгия.

 8. NACHTERGAELE KRISTOF

  Белгия

  Предприятието NACHTERGAELE KRISTOF, e Multi-Category, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на fitting workshop, demolitions, и foundation works for civil and industrial use. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

 9. ESPAGRUAS SL

  Испания

  Предприятието ESPAGRUAS SL, и работи в сферата на Самоходни кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, Строителни машини, Автокранове, Кранове за сградово строителство, Строителни машини, Автокранове, и tower cranes for construction. Седалището му е в/ъв Albolote - Granada, Испания.

 10. HYDROMAT

  Белгия

  Предприятието HYDROMAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Кранове за сградово строителство, Хидравличен монтаж, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, crane trucks, Кранове за сградово строителство, и Хидравличен монтаж. Седалището му е в/ъв Henri-Chapelle, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кранове за сградово строителство - Внос износ

Брой резултати

5146 Фирми