• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- заици и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- заици и дивеч - животновъдство - Италия

Италия
  1. FOOD INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FOOD INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Bonate Sotto, Италия.

  2. SANFELICE S.P.A.

    Италия

    Предприятието SANFELICE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Gadesco Pieve Delmona, Италия.

  3. MODICANA MANGIMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODICANA MANGIMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Смески за добитък и домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  4. PEROTTI DI PEROTTI CLAUDIO - PIETRO & C. S.N.C.

    Италия

  5. CENTRO CARNI DI CONTI FINALBA CORINTI E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CENTRO CARNI DI CONTI FINALBA CORINTI E C. S.A.S., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FA.MA.AR.CO. S.P.A.

    Италия

  2. ALEMAS S.R.L.

    Италия

  3. MELONCELLI CARNI S.R.L.

    Италия

  4. STELLA VITTORIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието STELLA VITTORIA S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  5. AZZURRA CARNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AZZURRA CARNI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Caraglio, Италия.