• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • чистене- изстъргване- закаляване- обезмазняване на стомани и метали

Резултати за

Доставчик На Услуги - Чистене- изстъргване- закаляване- обезмазняване на стомани и метали

Доставчик на услуги
  1. SINAPTEC

    Франция

    Предприятието SINAPTEC, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Струйно почистване - съоръжения, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Струйно почистване - съоръжения, ultrasound cleaning equipment, и sonotrodes. Седалището му е в/ъв Lezennes, Франция.

  2. LEVALIM SERVICIOS SLU

    Испания

    Предприятието LEVALIM SERVICIOS SLU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, industrial cleaning services, cleaning companies, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и facelifts for facades. Седалището му е в/ъв Novelda, Испания.

  3. ADEFY

    Франция

    Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. POLYLASE

    Франция

    Предприятието POLYLASE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изстъргване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, paint stripping, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Limoges, Франция.

  5. AQUILA CONCEPT

    Франция

    Предприятието AQUILA CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, Pickling - machinery, stainless steel pickling, Промишлено почистване, и wooden frame paint stripping. Седалището му е в/ъв Seclin, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CVNINUSTRIES

    Белгия

    Предприятието CVNINUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Aalter, Белгия.

  2. SINEA SARL

    Франция

    Предприятието SINEA SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Florange, Франция.

  3. INTENSE CLEAN

    Обединеното кралство

    Предприятието INTENSE CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning, и industrial washing. Седалището му е в/ъв 14 Westerdale, Lu4 9ya, Luton, United Kingdom, Обединеното кралство.

  4. SN DECAP59

    Франция

    Предприятието SN DECAP59, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на gravelling. Седалището му е в/ъв Trith Saint Leger, Франция.

  5. PMT DESIGN MARZENA PREYZNER

    Полша

    Предприятието PMT DESIGN MARZENA PREYZNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на car polishing, и Window washing. Седалището му е в/ъв Koszalin, Полша.

  1. ALBI NETTOYAGE ULTRASONS

    Франция

    Предприятието ALBI NETTOYAGE ULTRASONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Albi, Франция.

  2. SONICLIMP

    Испания

    Предприятието SONICLIMP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ultrasonic cleaner. Седалището му е в/ъв Ponferrada, Испания.

  1. BODYCOTE HARDINGSCENTRUM BV

    Холандия

    Предприятието BODYCOTE HARDINGSCENTRUM BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  2. ELEMENTAL

    Обединеното кралство

    Предприятието ELEMENTAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.