• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • чистене- изстъргване- закаляване- обезмазняване на стомани и метали

Резултати за

Чистене- изстъргване- закаляване- обезмазняване на стомани и метали - Внос износ

 1. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Gear cutting, Gear milling, Cold rolling, Steering systems, Tight-fitting gear cutting, Case hardening, и Inductor construction. Седалището му е в/ъв Grävenwiesbach, Германия.

 2. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Испания

  Предприятието LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на machines for washing metals, Part cleaning, metal cleaning, и metal degreasing. Седалището му е в/ъв Esplugues De Llobregat, Испания.

 3. G.M.A. PULITURA METALLI

  Италия

  Предприятието G.M.A. PULITURA METALLI, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Полировка на стомани и метали, metal working machinery, polishing machines for metals, и Полировка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vito D'asio, Италия.

 4. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, pulverisers, Contracted sand blasting, Обезмазняване на стомани и метали, и Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

 5. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Австрия

  Предприятието METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Екологични препарати за битови нужди, façade cleaning, rustproofing, Екологични препарати за битови нужди, и cleaning rags. Седалището му е в/ъв Biedermannsdorf, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PROTEC TRADING GMBH

  Австрия

  Предприятието PROTEC TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Електрозаваряване - машини и пособия, Заваряване и спояване - машини и пособия, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Електрозаваряване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

 2. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Suzhou, Китай.

 3. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Испания

  Предприятието EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS, e Разпространител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Sant Cugat, Испания.

 4. ADEFY

  Франция

  Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 5. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Испания

  Предприятието LEVALIM SERVICIOS SLU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, industrial cleaning services, cleaning companies, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и facelifts for facades. Седалището му е в/ъв Novelda, Испания.

 1. SINAPTEC

  Франция

  Предприятието SINAPTEC, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Струйно почистване - съоръжения, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Струйно почистване - съоръжения, ultrasound cleaning equipment, и sonotrodes. Седалището му е в/ъв Lezennes, Франция.

 2. LABORATOIRE ACI

  Франция

  Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

 1. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур, Прегъване на стомани и метали, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Прегъване на стомани и метали, Струговане на стомани и метали, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Nesselwang, Германия.

 2. KSP MACHINE

  Турция

  Предприятието KSP MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Промишлено почистване - машини, и spare part washing. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. COUGARTRON

  Дания

  Предприятието COUGARTRON, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Herlev, Дания.

 4. MICROSEMI

  Франция

  Предприятието MICROSEMI, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, ultrasound cleaning equipment, rinsing machines, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ultrasound washing. Седалището му е в/ъв Portet Sur Garonne, Франция.

 5. GALVA HILD

  Франция

  Предприятието GALVA HILD, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Галванизация на стомани и метали, galvanising, и Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Jebsheim, Франция.

 6. AQUILA CONCEPT

  Франция

  Предприятието AQUILA CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, Pickling - machinery, stainless steel pickling, Промишлено почистване, и wooden frame paint stripping. Седалището му е в/ъв Seclin, Франция.

 7. POLYLASE

  Франция

  Предприятието POLYLASE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изстъргване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, paint stripping, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Limoges, Франция.

 8. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Германия

  Предприятието EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Фото- и кинолаборатории, Часовникарство, Изпитателни съоръжения, Каучук - изделия, Фото- и кинолаборатории, Часовникарство, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Passau, Германия.

 1. PERO FRANCE SARL

  Франция

  Предприятието PERO FRANCE SARL, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Courtaboeuf Cedex, Франция.

 2. CVNINUSTRIES

  Белгия

  Предприятието CVNINUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Aalter, Белгия.

 3. ADC DUMOULIN

  Франция

  Предприятието ADC DUMOULIN, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Lesquin, Франция.

 4. DREUMEX

  Франция

  Предприятието DREUMEX, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Автомати за кърпи за ръце и течен сапун, occupational hygiene and safety, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Автомати за кърпи за ръце и течен сапун. Седалището му е в/ъв St Gregoire, Франция.

 5. ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH)

  Белгия

  Предприятието ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH), e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lokeren, Белгия.

 6. SN DECAP59

  Франция

  Предприятието SN DECAP59, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на gravelling. Седалището му е в/ъв Trith Saint Leger, Франция.

 7. YENITEK CORPORATE GROUP

  Турция

  Предприятието YENITEK CORPORATE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. INTENSE CLEAN

  Обединеното кралство

  Предприятието INTENSE CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning, и industrial washing. Седалището му е в/ъв 14 Westerdale, Lu4 9ya, Luton, United Kingdom, Обединеното кралство.

 9. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Италия

  Предприятието POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS, e Производител, и работи в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Полировка на стомани и метали, и Полировка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vignate, Италия.

 10. SINEA SARL

  Франция

  Предприятието SINEA SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Florange, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Чистене- изстъргване- закаляване- обезмазняване на стомани и метали - Внос износ

Брой резултати

40 Фирми