Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • дърводелски работи - машини и техника

Резултати за

Дърводелски работи - машини и техника - Внос износ

 1. PAUL OTT GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SCHÊNE

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието SCHÊNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовъчни машини за дървен материал, Дърводелски работи - машини и техника, Шлифовъчни машини за дървен материал, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chaineux, Белгия.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието ATELIER LES GAILLETTES, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, Welding, metal assembly work, outdoor installations, joinery, Interior fittings, garden shed kit, wooden chalets, и food processing. Седалището му е в/ъв Battice, Белгия.

 4. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Белгия

  Предприятието POUWELS MB TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, Дърводелски работи - машини и техника, Staircase router, Manual router, и CNC router. Седалището му е в/ъв Thimister-B, Белгия.

 5. MBM METALWORK LTD

  България

  Предприятието MBM METALWORK LTD, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Ruse, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ECMA CONCEPT

  Франция

  Предприятието ECMA CONCEPT, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ancenis, Франция.

 2. KAZI TANI

  Франция

  Предприятието KAZI TANI, e Разпространител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Алуминий - машини и техника за дограма, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Дървообработване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Алуминий - машини и техника за дограма, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Nevers, Франция.

 3. VACUUM-CNC

  Испания

  Предприятието VACUUM-CNC, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на numerically controlled machines, airtight components, и Suction cup. Седалището му е в/ъв Alcorcón, Испания.

 4. TECAUMA

  Франция

  Предприятието TECAUMA, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Board Storage, Automatic storage systems, industrial robots, и loading and unloading robots. Седалището му е в/ъв Les Essarts, Франция.

 5. RAMIA S.R.O.

  Чехия

  Предприятието RAMIA S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на joiners' supplies, и carpenter's bench. Седалището му е в/ъв Písek, Чехия.

 1. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Италия

  Предприятието COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE, e Multi-Category, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, Ръчни инструменти за домашни поправки, wood working and production, Дърводелски работи - машини и техника, Wooden sheds, и Ръчни инструменти за домашни поправки. Седалището му е в/ъв Talsano-Taranto, Италия.

 2. SÜMA GMBH

  Германия

  Предприятието SÜMA GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на wood treatment machines. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

 1. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Холандия

  Предприятието TIMMERBEDRIJF GROENER, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, cabinetmakers, joinery, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и carpentry work. Седалището му е в/ъв De Lutte, Холандия.

 2. MENARD DISTRIBUTION

  Франция

  Предприятието MENARD DISTRIBUTION, e Multi-Category, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, Железария, Дърводелски работи - машини и техника, joinery articles, Железария, и arbours. Седалището му е в/ъв L Union, Франция.

 3. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Германия

  Предприятието HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини за производство на PVC и алуминиева дограма. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Сградова покривка - строителни работи, Дърводелски работи - машини и техника, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Сградова покривка - строителни работи, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

 4. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Франция

  Предприятието VAUGEOIS MACHINE A BOIS, e Разпространител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bonchamps-Les-Laval, Франция.

 5. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Италия

  Предприятието VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на used machinery bought and sold. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

 6. OLIVIER PINOT MENUISERIE

  Франция

  Предприятието OLIVIER PINOT MENUISERIE, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Брави, резета и ключове, Дърводелски работи - машини и техника, Брави, резета и ключове, Дърводелски работи - машини и техника, windows, и canopy. Седалището му е в/ъв Port-Sur-Saone, Франция.

 7. UM&BAU GMBH

  Швейцария

  Предприятието UM&BAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

 8. SOCOMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието SOCOMEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на circular saws, band saws, sanding machines, и wood planes. Седалището му е в/ъв Torriana, Италия.

 1. NOUVEAUX DOCKS

  Франция

  Предприятието NOUVEAUX DOCKS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти за домашни поправки, Дърводелски работи - машини и техника, Преносими механични инструменти за домашни поправки, Дърводелски работи - машини и техника, и insulation systems. Седалището му е в/ъв Gerardmer, Франция.

 2. OUVÉO

  Франция

  Предприятието OUVÉO, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рулетки за врати и прозорци, Двукрили кепенци, window manufacturing plant, Рулетки за врати и прозорци, Двукрили кепенци, и doors and windows. Седалището му е в/ъв St Médard De Guizières, Франция.

 3. SARL EXPLOITATION NORALU

  Франция

  Предприятието SARL EXPLOITATION NORALU, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, Брави, резета и ключове, Дърводелски работи - машини и техника, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Bruyères-Et-Montbérault, Франция.

 4. CUTWRIGHTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CUTWRIGHTS LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hanworth, Обединеното кралство.

 5. AMELIA HOME

  Франция

  Предприятието AMELIA HOME, e Разпространител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железария, Железария, arbours, aluminium casting, и Aluminium joinery. Седалището му е в/ъв Wassy, Франция.

 6. ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C., и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, wood panels, veneering, Дърводелски работи - машини и техника, и logs for firewood. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

 7. TØMRERMESTER CHRISTIAN SKIVEREN

  Дания

  Предприятието TØMRERMESTER CHRISTIAN SKIVEREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Frederikssund, Дания.

 8. VON PERBANDT HOLZBAUTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието VON PERBANDT HOLZBAUTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Illertissen, Германия.

 9. TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG APS

  Дания

  Предприятието TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG APS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Viborg, Дания.

 10. APB ARMIN POHLE BAUELEMENTE GMBH

  Германия

  Предприятието APB ARMIN POHLE BAUELEMENTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси, и Неизчерпаеми енергийни ресурси. Седалището му е в/ъв Garmisch-Partenkirchen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Дърводелски работи - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

194 Фирми