• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • железни обръчи за обковка

Резултати за

Железни обръчи за обковка - Внос износ

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Haßloch, Германия.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието AC DECOGROUP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Würselen, Германия.

 4. REFACOM

  Белгия

  Предприятието REFACOM, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, и Stretchable films. Седалището му е в/ъв Lot, Белгия.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Франция

  Предприятието TECHNIQUES ET INNOVATIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковане с бандероли - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, strapping tools, Железни обръчи за обковка, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Muttersholtz, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Германия

  Предприятието GAPADOS E.K., e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Sörgenloch, Германия.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Холандия

  Предприятието STAALBAND - BANDSTAAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на Steel strips. Седалището му е в/ъв Spijkenisse, Холандия.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Люксембург

  Предприятието ISOPACK MACHINERY SA, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, и Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

 4. AJ PACKAGING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AJ PACKAGING LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

 5. TOUTEMBAL

  Франция

  Предприятието TOUTEMBAL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, plastic packaging, Амбалаж - предприятия, и plastic packaging machine. Седалището му е в/ъв Octeville-Sur-Mer, Франция.

 1. FROMM FRANCE

  Франция

  Предприятието FROMM FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, Железни обръчи за обковка, и air cushions for packing. Седалището му е в/ъв Darois, Франция.

 2. DE BO

  Белгия

  Предприятието DE BO, e Производител, и работи в сферата на Медни жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, yarn winding, Железни обръчи за обковка, strings, и washers. Седалището му е в/ъв Waregem, Белгия.

 1. LA CROIX NOBLE

  Франция

  Предприятието LA CROIX NOBLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, automatic mechanisms, air cushions for packing, Железни обръчи за обковка, и hoop machines. Седалището му е в/ъв Chaingy, Франция.

 2. CLIPSICO PACK

  Египет

  Предприятието CLIPSICO PACK, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, packing straps, Железни обръчи за обковка, stretch film, и strapping equipment for packing. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

 3. BAND-N-GO INC.

  Канада

  Предприятието BAND-N-GO INC., e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Vaughan, Канада.

 4. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  САЩ

  Предприятието TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, strapping tools, strapping equipment for packing, и Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв San Jose, САЩ.

 5. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Белгия

  Предприятието FROMM PACKAGING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, Железни обръчи за обковка, и pallet wrappers. Седалището му е в/ъв Marquain, Белгия.

 6. FRANCE FEUILLARD

  Франция

  Предприятието FRANCE FEUILLARD, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на automatic strapping machines, и hoop machines. Седалището му е в/ъв Elne, Франция.

 7. DE LAMA

  Франция

  Предприятието DE LAMA, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Тъкани промишлени ремъци, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, и Тъкани промишлени ремъци. Седалището му е в/ъв Sarlat, Франция.

 8. CERCLE MAROC

  Мароко

  Предприятието CERCLE MAROC, e Разпространител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на plastic packaging items. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 1. ASTIC EMBALLAGE

  Франция

  Предприятието ASTIC EMBALLAGE, e Multi-Category, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на Steel strips. Седалището му е в/ъв Andrezieux-Boutheon, Франция.

 2. QUADRI GRUPI AS

  Естония

  Предприятието QUADRI GRUPI AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклен амбалаж, Металически амбалажи и търговски опаковки, Железни обръчи за обковка, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Стъклен амбалаж, Металически амбалажи и търговски опаковки, Железни обръчи за обковка, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 3. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Франция

  Предприятието SAS MIL-TEK SUD-OUEST, e Разпространител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Рециклиране - машини и инсталации, Bale presses for waste disposal, и polystyrene shredders. Седалището му е в/ъв Gaillac, Франция.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Освен това развива дейност и в сферата на strapping tools. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 5. FORMSCHLUSS

  Германия

  Предприятието FORMSCHLUSS, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 6. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Турция

  Предприятието MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, и Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Dilovasi Kocaeli, Турция.

 7. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Южна Корея

  Предприятието OVERITE INDUSTRIAL CO., e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Siheung, Южна Корея.

 8. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Южна Корея

  Предприятието DAE YANG STRAPS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Kyungbuk, Южна Корея.

 9. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, Метални бутилки, Железни обръчи за обковка, и Метални бутилки. Седалището му е в/ъв Vale Fetal, Португалия.

 10. HUZHOU BEST STRAP CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието HUZHOU BEST STRAP CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Железни обръчи за обковка. Седалището му е в/ъв Huzhou City, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Железни обръчи за обковка - Внос износ

Брой резултати

46 Фирми