• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • железни руди

Резултати за

Железни руди - Внос износ

 1. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Испания

  Предприятието ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Huelva, Испания.

 2. PLUTO METAL

  Турция

  Предприятието PLUTO METAL, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ferrous and non-ferrous metals - mining. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. METALIMEX, A.S.

  Чехия

  Предприятието METALIMEX, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Мед и сплави, Газ и нефт - добив, Железни руди, Строителни стомани, Мед и сплави, Газ и нефт - добив, Железни руди, и Строителни стомани. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

 4. MIMETEX

  САЩ

  Предприятието MIMETEX, e Разпространител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на iron ores, copper ores, lead ores, и manganese ores. Седалището му е в/ъв San Francisco, САЩ.

 5. BCMI RESOURCES

  Индонезия

  Предприятието BCMI RESOURCES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на coal, и Nickel ores. Седалището му е в/ъв Sangatta, Индонезия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ECOCEMENTO S.A.C.

  Перу

  Предприятието ECOCEMENTO S.A.C., e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 2. SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA

  Тунис

  Предприятието SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Jerissa, Тунис.

 3. BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD

  Китай

  Предприятието BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Nanjing,jiangsu,china, Китай.

 4. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Турция

  Предприятието KAZDAGI MINING LTD.CO., e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 5. SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang, Китай.

 1. HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 2. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Гърция

  Предприятието STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на recycling, и metal treatments. Седалището му е в/ъв Mesogaia, Гърция.

 1. VICINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието VICINI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Железни руди, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Firenze (Fi), Италия.

 2. GRUPO GLOBUS CA

  Венецуела

  Предприятието GRUPO GLOBUS CA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Maracaibo, Венецуела.

 3. NUDANT JEAN RENE

  Франция

  Предприятието NUDANT JEAN RENE, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, Вина - Франция, Железни руди, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Ladoix Serrigny, Франция.

 4. ARPZ GMBH

  Германия

  Предприятието ARPZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартия - суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Seefeld, Германия.

 5. HENAN YUANLONG AL. CO., LTD

  Китай

  Предприятието HENAN YUANLONG AL. CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Sale of aluminium sheets. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 6. MINERA DE ROCAS SL

  Испания

  Предприятието MINERA DE ROCAS SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, Мрамори и естествени камъни, Железни руди, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв A Cañiza, Испания.

 7. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Словакия

  Предприятието INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Bratislava 25 , Словакия.

 8. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

  Холандия

  Предприятието VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

 1. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Франция

  Предприятието SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Revel, Франция.

 2. JERNSTOEBERIET DANIA A/S

  Дания

  Предприятието JERNSTOEBERIET DANIA A/S, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Aars, Дания.

 3. GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY

  Русия

  Предприятието GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Orenburg Region, Русия.

 4. HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O

  Полша

  Предприятието HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

 5. ONSHOREMINERALS

  Индия

  Предприятието ONSHOREMINERALS, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на iron ores, и manganese ores. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

 6. THE EGREMONT MINING CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE EGREMONT MINING CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Egremont, Обединеното кралство.

 7. DRENICA

  Германия

  Предприятието DRENICA, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 8. HIERROS COLMENAR SA

  Испания

  Предприятието HIERROS COLMENAR SA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Железни руди, и Железни руди. Седалището му е в/ъв Colmenar Viejo, Испания.

 9. ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD

  Китай

  Предприятието ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Железни руди. Освен това развива дейност и в сферата на hardware. Седалището му е в/ъв shijiazhuang, Китай.

 10. POLISI CHRYSOU

  Гърция

  Предприятието POLISI CHRYSOU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни руди. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Железни руди - Внос износ

Брой резултати

6451 Фирми