Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • земеделие - инсталации и съоръжения

Резултати за

Земеделие - инсталации и съоръжения - Внос износ

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски продукти, Visable supports the Ukrainian companies, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, и Grain processing. Седалището му е в/ъв Kitaygorod, Украйна.

 2. ELMEGA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ELMEGA, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие - инсталации и съоръжения, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, и SCRAPERS. Седалището му е в/ъв Santa Comba-A Coruña, Испания.

 3. LIBERAGRI SRLS

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието LIBERAGRI SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Храна за домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градински инструменти, Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Monterosi, Италия.

 4. LATSCHBACHER GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието LATSCHBACHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Kronstorf, Австрия.

 5. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Borgholzhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ELTEN D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието ELTEN D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Спомагателни командни устройства - електричество. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични комутатори, Манометрични изключватели, Прекъсвачи, Автоматично пилотиране - оборудване, Електрическа железопътна сигнализация - системи и съоръжения, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Потенциометри, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Domžale, Словения.

 2. LEHNER AGRAR GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието LEHNER AGRAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Westerstetten, Германия.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Селско стопанство - техника и машини, Метални скелета, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделие - инсталации и съоръжения, Селско стопанство - техника и машини, Метални скелета, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Roncoferraro, Италия.

 4. VIGNATECH SRLS

  Италия

  Предприятието VIGNATECH SRLS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на zeolite. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

 5. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Беларус

  Предприятието MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Извънградски и градски автобуси, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, trucks for special transport, и Извънградски и градски автобуси. Седалището му е в/ъв Minsk Minsk Region, Беларус.

 1. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Турция

  Предприятието BAYTUNA EXPORT & IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, agricultural disc harrow, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, и agricultural accessories. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. FRANCO SRL

  Италия

  Предприятието FRANCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cervasca, Италия.

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Испания

  Предприятието MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Puente Del Río-Adra, Испания.

 2. SEPEC CONSULTS SAS

  Франция

  Предприятието SEPEC CONSULTS SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Водни култури - техника и пособия, Международна търговия - консултации, Стратегия за изследване и развитие, Management consultancy, Водни култури - техника и пособия, Международна търговия - консултации, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Muzillac, Франция.

 3. LENKOMTECH

  Русия

  Предприятието LENKOMTECH, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета-цистерни, Селскостопански машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Ремаркета-цистерни, Селскостопански машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Penza, Русия.

 4. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв KONYA, Турция.

 5. AGEON

  Италия

  Предприятието AGEON, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, laboratories for agricultural chemical analyses, technical assistance, Земеделие - инсталации и съоръжения, и chemical, physical and bacterial water analysis. Седалището му е в/ъв Borgo San Dalmazzo, Италия.

 6. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H., e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на milk centrifuge, Butter churns, Wicker fences, и road safety equipment and systems. Седалището му е в/ъв Althofen, Австрия.

 7. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Турция

  Предприятието DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на filters and filtration systems, filters and filter elements, и filters. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Италия

  Предприятието INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for dairy products, plants and equipment for breweries, и kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Седалището му е в/ъв Rende, Италия.

 1. KIEBLER AG

  Швейцария

  Предприятието KIEBLER AG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на hay bundling machines, agricultural machinery and equipment, farm equipment, и haymaking machinery. Седалището му е в/ъв Zihlschlacht-Sitterdorf, Швейцария.

 2. KUHN

  Франция

  Предприятието KUHN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски пръскачки, Фураж и слама, Земеделски пръскачки, Фураж и слама, haymaking machinery, и manure spreaders. Седалището му е в/ъв Saverne Cedex, Франция.

 3. STAGRIC, LDA.

  Португалия

  Предприятието STAGRIC, LDA., e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, fuel injection nozzles, installation of farming systems, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Carvoeira Tvd, Португалия.

 4. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Беларус

  Предприятието PROMIS ALLIANCE LTD., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 5. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Mechterstädt, Германия.

 6. APROS

  Италия

  Предприятието APROS, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - техника и машини, supplies for agriculture, supplies for silviculture, Селско стопанство - техника и машини, и farming machinery & tools. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 7. VEGEAL SARL

  Франция

  Предприятието VEGEAL SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Troyes, Франция.

 8. PANAL FLOTANTE S.L.U

  Испания

  Предприятието PANAL FLOTANTE S.L.U, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на sewage storage plants. Седалището му е в/ъв Villena, Испания.

 9. CAPI EXPORT

  Франция

  Предприятието CAPI EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Инструменти за високопрецизни измервания. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Земеделие - внос-износ, Земеделие - инсталации и съоръжения, Лаборатории - уреди и инструменти, Laboratory analysis equipment, Земеделие - внос-износ, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

 10. IAE

  Обединеното кралство

  Предприятието IAE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фехтовка - техника и помощни материали, Smokers' shelters, horse stables, и Фехтовка - техника и помощни материали. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - инсталации и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

12 169 Фирми

Категория