• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • изкуствени растения

Резултати за

Изкуствени растения - Внос износ

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SAS ELEMENT VEGETAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Ботанически материали, Artificial flowers, Ботанически материали, artificial trees, artificial bamboo, Plant decoration, Stabilized plants, Artificial flowering tree, и Artificial fruit trees. Седалището му е в/ъв Combaillaux, Франция.

 2. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Westerstede, Германия.

 3. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Jüchen, Германия.

 4. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Италия

  Предприятието LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Ботанически материали. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени растения, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Andria, Италия.

 5. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Италия

  Предприятието CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Artificial flowers. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COOLPLANT BV

  Холандия

  Предприятието COOLPLANT BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

 2. BIFORES

  Беларус

  Предприятието BIFORES, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial christmas tree. Седалището му е в/ъв Dzerzhinsk, Беларус.

 3. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Франция

  Предприятието ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial plants, Artificial flowers, artificial trees, и artificial bamboo. Седалището му е в/ъв Cormelles-Le-Royal, Франция.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието GKR GERMANY GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 5. KVAZAR LTD

  Украйна

  Предприятието KVAZAR LTD, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial christmas tree, и christmas decorations. Седалището му е в/ъв Gorodok, Украйна.

 1. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Испания

  Предприятието EDOFLOR NEWCO S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Molins De Rei, Испания.

 2. CASHPO DESIGN

  Германия

  Предприятието CASHPO DESIGN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени растения, pots, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Königs Wusterhausen, Германия.

 1. ARTI FLEUR DECO

  Белгия

  Предприятието ARTI FLEUR DECO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Изкуствени растения, floral crowns, Зелени растения, Изкуствени растения, и Floral compositions. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

 2. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Люксембург

  Предприятието BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Водни култури - техника и пособия, Изкуствени растения, Терасиране - строителни работи, Водни култури - техника и пособия, Изкуствени растения, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hivange, Люксембург.

 3. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Холандия

  Предприятието MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial plants, и decoration. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

 4. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Холандия

  Предприятието EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Ossendrecht, Холандия.

 5. ZARUBA DISPLAYS AG

  Швейцария

  Предприятието ZARUBA DISPLAYS AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Oberbüren, Швейцария.

 6. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветарско изкуство. Освен това развива дейност и в сферата на Цветя, Набрани цветя, Изкуствени растения, Празници - принадлежности и украса, Цветя, Набрани цветя, Изкуствени растения, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Praha, Чехия.

 7. ESTHER DECOSTER

  Холандия

  Предприятието ESTHER DECOSTER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial plants. Седалището му е в/ъв Ter Aar, Холандия.

 8. DAMLA ÇIÇEKÇILIK

  Турция

  Предприятието DAMLA ÇIÇEKÇILIK, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. PLASTPRODUCT LLC

  Украйна

  Предприятието PLASTPRODUCT LLC, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Nagirna 1a, Украйна.

 2. GREENVELDT LTD

  Ирландия

  Предприятието GREENVELDT LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Carrigtwohill, Ирландия.

 3. CMDECO

  Франция

  Предприятието CMDECO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на plastic plant trays, и artificial flowers and plants. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

 4. "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW

  Полша

  Предприятието "TULIP" HURTOWNIA KWIATÓW SZTUCZNYCH I UPOMINKÓW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на artificial flowers and plants. Седалището му е в/ъв Białystok, Полша.

 5. HURTOWNIA ZORZA

  Полша

  Предприятието HURTOWNIA ZORZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Rzeszów, Полша.

 6. LEOPOLDFLORA

  Холандия

  Предприятието LEOPOLDFLORA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Meteren, Холандия.

 7. MERENDI

  Италия

  Предприятието MERENDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Зелени растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Trezzo Sull'adda, Италия.

 8. FLOR IDEA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FLOR IDEA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, Изкуствени растения, Сухи цветя, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв San Martino Siccomario, Италия.

 9. BEL FLOWERS S.R.L.

  Италия

  Предприятието BEL FLOWERS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, Сухи цветя, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Pontelongo, Италия.

 10. LA FABBRICA DEL VERDE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA FABBRICA DEL VERDE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени растения, Сухи цветя, Изкуствени растения, и Сухи цветя. Седалището му е в/ъв Liscate, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Изкуствени растения - Внос износ

Брой резултати

227 Фирми